Warrior

Warrior

Chinatown in San Francisco, net na de Amerikaanse Burgeroorlog. Een jong martial arts-talent uit China belandt er te midden van een brutale bendeoorlog.

Afleveringen

10 afleveringen

Chinatown in San Francisco, net na de Amerikaanse Burgeroorlog. De jinge Chinese gevechtskunstenaar Ah Sahm maakt er kennis met de leden van een lokale bende.
Nadat hij een opiumvracht heeft onderschept in de haven beslist Young Yun om een boodschap naar Long Zii te sturen. Een heldhaftige daad komt Ah Sahm duur te staan.
Ah Sahm wordt beschuldigd van slagen en verwondingen. Hop Wei keert hem de rug toe. Hij vindt enkel nog steun bij een onverwachte bondgenoot.
Mai Ling biedt Ah Sahm een manier aan om de bloederige Tong-oorlog te ontvluchten. Big Bill raakt in de problemen door zijn gokproblemen.
Ah Sahm en Young Jun zijn gedwongen om in een saloont e verblijven in the middle of nowhere. Ze gaan er de confrontatie aan met de beruchte boef Harlan French.
De spanningen tussen Hop Wei en Long Zii lopen hoog op. Big Bill lost zijn schuld in bij Jack Damon.
Ah Sahm staat voor een moeilijk dilemma en Lee wordt geconfronteerd met zijn verleden.
Na een bloederige strijd bedenken Hop Wei en Long Zii een manier om de vijandigheden te stoppen. Mai Ling waarschuwt haar broer.
Chinatown maakt zich op voor een prijskamp tussen leden van de twee rivaliserende bendes. Ah Sahm grijpt terug naar zijn roots als vechtkunstenaar.
Ah Sahm verwerpt zijn roots als Warrior en keert terug naar de onderwereld van de Chinese arbeidsklasse.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks