Wallykazam!

Wallykazam!

In een kleurrijke wereld tovert de jonge oger Wally samen met zijn draakje Norville woorden om in objecten.

Afleveringen

26 afleveringen

Oger Daan vraagt of Wally even op zijn huisdier de Frutselop wil passen. Het enige dat hij hoeft te doen is zorgen dat Frutselop 's middags even gaat slapen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Wally tovert een kasteel met een kroon voor Norville, maar dat wordt onmiddellijk gestolen door Bobkobold. Hij kroont zichzelf tot koning en bewaakt het kasteel heel goed.
Als Bobkobold hard op een tuba blaast, rolt een steen van de top van de berg. Wally zorgt er met zijn magische stok voor dat de steen kan praten. Die vertelt dat er een schat op de top van de berg ligt.
Er is een feestje bij het huis van Rosa Reus, maar Norville is zó vies dat hij eerst in bad moet. Maar ja, hoe krijg je een draak in bad? Precies. Met een drakenbad-feestje!
Norville heeft de Drakenhik en daar heeft Oger Daan wel een recept voor. Maar daar zullen Wally en Norville wel eerst de ingrediënten voor moeten verzamelen en dat is nog best wel een opgave.
Het is weer tijd voor Rosa's picknickdag, maar dan gaat het regenen. Dat is nog nooit gebeurd op picknickdag, dus Rosa is heel verdrietig. Daarom besluiten Wally en zijn vriendjes voor haar een verrassingspicknick te organiseren, binnen.
Stan van het Moeras wil geen spullen teruggeven die in zijn moeras vallen. Maar dan gaat Wally een weddenschap met hem aan. Als hij Stan aan het lachen kan krijgen, dan krijgt hij zijn spullen terug. Maar dat is net zo makkelijk.
Norville raakt zijn lievelingsspeeltje kwijt in het bos. Maar als Bobkobold het bos zo donker maakt als de nacht, durft Norville er niet meer doorheen te lopen, want hij is bang in het donker.
Rosa de Reus heeft een nieuwe pop gekocht, Rennende Rita. Wally laat Rennende Rita rennen, maar het lukt niet meer om haar te laten stoppen.
Wally laat per ongeluk zijn huis galopperen en voor hij het weet rijdt Bobkobold ermee weg, op zoek naar goud. Hoe kan Wally zijn huis nu weer laten stoppen en terug op zijn plek krijgen?
Libby raakt haar stem kwijt omdat Wally het magische woord SHUSH gebruikt. Om haar stem terug te krijgen moeten ze met Bobkobold naar de Grote Wens Aardappel.
Oger Doug viert zijn verjaardag, maar wel zonder verjaardagstaart. Dat komt doordat het Taart Monster elk jaar zijn verjaardagstaart steelt.
Wally en Norvillen spelen superhelden, maar daarvoor hebben ze wel een schurk nodig. Dus besluiten ze Victor de Schurk uit hun lievelings stripboek te toveren.
Wally en Norville zien een ei uitkomen. Daar komt een babydraakje uit die gelijk op zoek gaat naar zijn mama.
Het nichtje van Stan komt op visite en wil graag met Stan spelen. Maar Stan weet helemaal niet hoe dat moet. Dus Wally, Norville en Rosa gaan hem dat leren.
Wally en Norville krijgen per ongeluk het stof op zich van een bloem die dingen kan laten krimpen. Om weer groot te worden noeten ze op zoek naar een speciale bes.
Norville vindt een Wissel Steen. Daarmee kun je met elkaar van grootte wisselen. Maar als Bobkobold daar achter komt en het reuzen formaat van Rosa krijgt, wil hij nooit meer klein worden.
Het is Snorren Dag en dan kun je lekkere snoepjes verdienen als je iets bijzonders doet. Maar wat ze moeten doen om het Supersnoepje te verdienen is moeilijker dan het lijkt.
Wally en Norville hebben een bloem laten groeien voor moederdag. Maar de bloem wil maar niet open gaan. Daar heeft Libby wel een oplossing voor, maar dat is geen makkelijke oplossing.
Bobkobolt wordt door Hetty de heks veranderd in een konijn. Hem weer terug veranderen in een kobolt moet gebeuren voor zonsondergang.
Wally speelt restaurantje met een paar vrienden. Maar als een een paar andere vrienden denken dat zijn restaurant ècht is, zal hij moeten zorgen voor ècht eten.
De Draken Spelen beginnen weer en Norville wil heel graag een keer kampioen worden en daar traint hij hard voor. Maar als Bobkobolt hoort dat er ergens een prijs te winnen valt, wil hij ook meedoen.
De Troldagen komen er weer aan en dan krijgen alle kinderen een wens. Maar Bobkobold vindt het veel leuker als alle wensen voor hem alleen zijn en pakt de zak met wensen af.
Luchtsprinter Steef, de oom van Wally, komt op visite en neemt Dubbel Bubbels mee. Daarmee kun je dingen en mensen verdubbelen.
Er zijn ondertussen heel veel Bobkbolts en de stad is een chaos. Wally en Norville besluiten om als heldhaftige Luchtsprinters de stad te redden.
Wally is samen met Norville en Oger Daan een Verkennerclub gestart en samen gaan ze op zoek naar een Kippiefant. Bobkobold is zijn éigen club gestart.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers