Unscripted

Unscripted

Drie startende acteurs trekken naar Hollywood in de hoop er een carrière te starten.

Afleveringen

10 afleveringen

Jennifer, Krista en Byran zijn drie jonge acteurs die meedoen aan de method workshop van Goddard Fulton. Bryan klopt zijn eigen CV nogal op, Jennifer is een naïeve zuiderling en Krista een alleenstaande moeder.
Bryan verkleedt zich per ongeluk als motorrijder voor een cowboy-auditie en krijgt een rol in Life with Bonnie. Krista ontdekt de acteertalenten van haar zoon. Jennifer voelt zich onzeker wanneer ze haar concurrentie ziet tijdens een auditie.
Bryan speelt poker bij Hank Azaria. Jennifer speelt Ophelia tijdens een toneeluitvoering van Hamlet. Krista twijfelt of ze haar zoon wel had moeten laten meedoen aan een acteerklus.
Jennifer nodigt Mike O'Malley uit om haar band te komen zien spelen. Bryan komt erachter dat Nick een aantal audities van hem heeft afgepakt dus besluit hij wraak te nemen. Krista is woedend wanneer een casting director haar zoon beledigt.
Dragon helpt Jennifer wanneer ze ingehuurd wordt om bij een autowasstraat te komen werken. Krista krijgt een rol in een filmproductie van een 16-jarige regisseur. Bryan vertrekt naar North Carolina om mee te werken aan de serie One Tree Hill.
Krista voelt zich erg gestrest. Bryan vecht ervoor om een auditie te krijgen voor de rol waar hij zichzelf perfect voor vindt. Jennifer krijgt een bijrolletje in een Keany Reeves film.
Jennifer raakt gefrustreerd wanneer haar verteld wordt dat ze moet afvallen. Bryan vertrekt naar New York om aan een film te werken met Meryl Streep en Uma Thurman. Krista en Laura San Giacomo willen dezelfde rol.
Bryan krijgt steun van Meryl Streep tijdens de film waar ze samen aan werken. Jennifer en Dragon belazeren onbewust hun vrienden door mee te doen aan een piramidespel. Krista raakt een rol kwijt die haar beloofd werd.
Krista krijgt de kans haar grappige kant te tonen. Nick bezoekt Bryan in New York en raakt zijn date kwijt wanneer ze Sam Rockwell tegen het lijf lopen. Jennifer en Dragon brengen samen de avond door met de opa van Jennifer.
Bryan ontmoet Markus, het nieuwe vriendje van Krista. Goddard maakt het lastig voor Jessica. Bryan keert terug naar Los Angeles en krijgt geen warm welkom.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks