True Detective

True Detective

Misdaadserie waarvan elk seizoen uitpakt met een nieuw verhaal. Er staan telkens politiedetectives centraal die een gruwelijke misdaad onderzoeken en daarmee een duistere wereld vol geweld en mysteries betreden.

Afleveringen

8 afleveringen

Rust Cohle en Martin Hart zijn detectives uit Louisiana die verwikkeld raken in een 17-jaar durende klopjacht naar een levensgevaarlijke seriemoordenaar. Het onderzoek naar een bizarre, verontrustende moord in 1995.
Omdat hij van hogerhand onder druk wordt gezet om een verdachte naar voren te schuiven in de moord op Dora Lange, waarschuwt Quesada rechercheurs Hart en Cohle dat ze vervangen kunnen worden door drie leden van een nieuw team.
Een verborgen beeld in de uitgebrande kerk voert Cohle en Hart tot bij Joel Theriot, een tentpredikant wiens parochianen een lange man met een litteken hebben zien omgaan met Dora Lange.
Hart en Cohle gaan op jacht naar hun nieuwe verdachte, Reggie Ledoux. Hij is een methkok die een cel deelde met de man van Dora Lange en recent zijn borgtocht verbeurde. Ondertussen stort Hart's privéleven volledig in.
Een gewelddadige ontknoping in het bos stelt een einde aan de zaak-Dora Lange en bombardeert Cohle en Hart tot plaatselijke helden. Voor beide mannen breekt een periode van relatieve rust aan.
In 2002 beginnen Cohle en Hart te hervallen in hun vertrouwde, gewelddadige patronen. Hart wreekt zich brutaal op een stel tienerjongens en bij Cohle groeit de overtuiging dat ze in 1995 niet tot op het bot zijn gegaan.
Cohle en Hart proberen uit te zoeken of een aantal andere zaken van vermiste personen in verband gebracht kunnen worden met de moord op Dora Lange.
Na 17 jaar vinden Cohle en Hart een nieuw spoor in het moordonderzoek.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers