True Blood

True Blood

De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

10 afleveringen

Sookie, Eric, Jason, Jessica, Tara, Pam en Nora ontsnappen uit de basis van The Authority. Sam, Luna en Emma hebben hun handen vol met een meute bewakers.
Sam botst met Alcide en Martha over de toekomst van Emma; Sookie en Jason komen meer details te weten over hun familiegeschiedenis.
Eric doet een riskante zet, Sookie ontdekt waarom Warlow achter haar aanzit en Jessica krijgt een belangrijke taak van Bill.
Sookie nodigt Ben uit voor een etentje, Eric neemt het op tegen Burrell en de dochters van Andy vertoeven in gevaarlijk gezelschap.
Lafayette maakt contact met de dode ouders van Sookie, Warlow wordt geconfronteerd met pijnlijke herinneringen, Eric en Tara proberen Pam te redden.
Bill vraagt advies aan Lillith; Eric, Pam, Nora, Jason en Jessica ontdekken wat er zich afspeelt in Vamp Camp.
Eric doet een laatste poging om Nora te redden, Sam negeert de waarschuwingen van Alcide en Sarah wil wraak op Jason.
Jason leert Violet kennen in Vamp Camp, Sookie wil een deal bewerkstelligen tussen Warlow en Bill.
Sookie probeert te voorkomen dat Bill Warlow uit de feeënwereld verwijdert en Eric plant een bloederige tocht doorheen Vamp Camp.
Sookie bekijkt haar toekomst met Warlow, Bill leert dat verlossing met een prijs komt en Bon Temps wordt bedreigd door een nieuwe crisis.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks