True Blood

True Blood

De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

12 afleveringen

Sookie en Lafayette zitten met de handen in het haar betreffende Tara, Bill en Eric krijgen bezoek van The Vampire Authority en de posttraumatische stress van Terry flakkert terug op.
Tara duikt terug op, Bill en Eric maken kennis met Salome, Pam blikt terug op haar leven als mens.
Bill en Eric spelen met hun leven, Sookie zoekt hulp in Fangtasia en Steve Newlin maakt zijn intrede als de nieuwe posterboy voor het vampierenras.
Eric en Bill betwijfelen of ze de zoektocht naar Russell zullen overleven, Sookie stort haar hart uit bij Alcide en Lafayette brengt Sookie in gevaar.
Bill en Eric schakelen Sookie in om informatie in te winnen over de locatie van Russell. Lafayette schakelt de hulp in van Jesus zijn geest.
Lafayette bezoekt Ruby Jean, Pam stopt een gevecht tussen enkele vampiermeisjes en Sookie zit met een vreemd voorgevoel.
Alcide bereidt zich voor op de confrontatie met JD, Salome onthult haar ware bedoelingen en Hoyt maakt nieuwe vrienden.
Sookie en Jason bezoeken de plek waar hun ouders zijn gestorven, Lafayette leidt een séance.
Eric plant zijn ontsnapping, Sookie staat op het punt om te ontdekken wie haar ouders heeft vermoord en Jason gaat op zoek naar wie verantwoordelijk is voor de moorden op de shifters.
Nora probeert Eric te overtuigen van Liliths boodschap, Jason vindt een mysterieus manuscript en Bill geeft een draai aan het groeiende vampiergeweld.
Bill laat zich steeds meer verleiden door religie, het leger stelt een ultimatum op voor The Authority en Alcide smeedt opnieuw een band met zijn vader.
Eric doet een laatste poging om The Authority te stoppen en om Bill te redden. Alcide maakt zich op voor een tweede confrontatie met JD.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks