True Blood

True Blood

De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

12 afleveringen

In Merlotte's wordt een lijk ontdekt. De inwoners van Bon Temps vrezen dat er een nieuwe moordenaar aan de slag is.
Sookie gaat te ver in haar poging om Jessica aan haar nieuwe leven te doen wennen.
Sookie wordt aangevallen door een vreemd wezen. Hoyt is aangenaam verrast door de verschijning van Jessica. Tara is geschokt door Maryanns recentste bacchanaal.
Jessica, Bill en Sookie vliegen naar Dallas om een vermiste vampier terug te vinden. Jason wekt jaloezie op bij zijn rivalen.
Eric en Bill wonen een belangrijke meeting bij. Sookie probeert contact te leggen met iemand in Dallas die haar gave deelt.
Sookie en Hugo gaan op zoek naar de vermiste Godric. Bill komt iemand uit zijn verleden tegen. Hoyt is nog steeds verliefd op Jessica.
Sookie probeert Bill te contacteren wanneer haar missie met Hugo misloopt. Jason loopt gevaar. De relatie van Sam met Maryann zorgt voor een nieuwe dreiging.
Er wordt een schokkende ontdekking gedaan bij Merlotte's. Eric schiet Sookie te hulp. Jason probeert zijn verleden van zich af te schudden.
Hoyt neemt het op voor Jessica en hun relatie. Lafayette en Lettie Mae proberen de invloed van Maryann op Tara te beëindigen.
Bill probeert de krachten van Maryann onder controle te krijgen. Sookie probeert Tara te helpen.
Bill doet een beroep op de vampierkoningin van Louisiana. Sookie en Lafayette doen er alles aan om Tara uit de problemen te houden.
Er is een belangrijke rol weggelegd voor Sookie in de plannen van Maryann. Sophie-Anne heeft strikte orders voor Eric.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks