Tom & Harry

Tom & Harry

De weduwe Jelle Van Eyck ontdekt dat haar zoon niet haar echte zoon is. Ze gaat in alle stilte op zoek naar haar biologische zoon, maar de shock is groot als ze hem vindt ...

Afleveringen

10 afleveringen

 • Aflevering 1

  Jelle Van Eyck heeft 'De Elsakker', het wijnbedrijf van haar overleden man tot een succes gemaakt. Haar enige zoon Tom staat op het punt om het van haar over te nemen. Dan ontdekt Jelle dat Tom op de kraamafdeling verwisseld werd met een andere baby.
 • Aflevering 2

  De nieuwsgierigheid blijft Jelle parten spelen. Maar hoe meer ze Harry volgt, hoe meer ze overtuigd is dat hij haar biologische zoon niet kan zijn. Ze beslist om te blijven zwijgen en door te gaan met haar leven. Maar Harry vergeten kost veel moeite.
 • Aflevering 3

  Jelles nieuwsgierigheid naar Harry groeit. Na een eerste contact, voelt ze vooral medelijden met haar biologische zoon. Ze vindt het vreselijk dat hij zo weinig kansen in het leven kreeg. Jelle biedt hem zonder nadenken een job in De Elsakker aan.
 • Aflevering 4

  Jelle komt onder druk te staan: moet ze de waarheid opbiechten? Harry maakt intussen een opvallende beurt op de werkvloer van De Elsakker. Tom hoort de waarheid over zijn vader: hij was allerminst een sterk figuur. Uiteindelijk biecht Jelle alles op.
 • Aflevering 5

  Tom is in verwarring wanneer hij hoort dat hij en Harry slachtoffers zijn van de babyverwisseling. Jelle heeft spijt dat ze ooit haar nieuwsgierigheid naar Harry niet kon bedwingen. Ze vraagt Tom de feiten te negeren maar dat ligt moeilijk bij Tom.
 • Aflevering 6

  Jelle is in alle staten na het vertrek van Tom. Ze beseft dat het kaartenhuisje in elkaar stort. Tom spreekt af met Harry. Terwijl ze elkaar ontmoeten in een onmogelijke babbel, delen ook de twee moeders, Jelle en Lydia, het leed met elkaar.
 • Aflevering 7

  Tom vindt zijn weg naar de kruidenierszaak van zijn biologische ouders. Wanneer Harry daar geen probleem mee heeft, stelt hij voor om tijdelijk in de winkel te helpen. Jelle wil koste wat het kost Tom terug en probeert hem te lokken met De Elsakker.
 • Aflevering 8

  Jelle is niet opgetogen met Harry als medereiziger naar Lyon en ergert zich blauw aan zijn gedrag. Babette port haar aan om open te staan voor Harry. Die is intussen ook benieuwd naar zijn biologische moeder en weet Jelle fijntjes in te pakken.
 • Aflevering 9

  Jelle verjaart en ze verwacht een bezoekje van Tom. Wanneer Tom plots opdaagt, klampt ze hem aan en probeert ze Harry af te kraken, maar hij hoort dat. De prille relatie tussen biologische moeder en zoon knakt. En ook voor Tom en Jef is het genoeg.
 • Aflevering 10

  Maanden later. Jelle is op De Elsakker gebleven en runt nu zonder Jef en Tom het bedrijf. Ze heeft geen enkel contact meer met Tom en Harry. Ze is ervan overtuigd dat ze beter af zijn zonder haar. Maar niets is minder waar.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers