Togetherness

Togetherness

Twee koppels leven onder hetzelfde dak. Ze proberen zowel hun relatie levend te houden als hun dromen na te jagen.

Afleveringen

8 afleveringen

Alex, een acteur die moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, gaat bij het getrouwde koppel Michelle en Brett inwonen. Tina, de compleet stuurloze grote zus van Michelle, is net op bezoek en staat voor haar eigen dilemma.
Tina probeert Alex uit zijn impasse te halen door hem in te schakelen in haar bedrijfje. In ruil daarvoor zal ze helm helpen klaarstomen voor zijn droomcarrière.
Bretts uitnodiging voor een filmpremiere draait voor iedereen uit op een nachtje stappen. Alex en Tina beginnen aan een persoonlijke 'missie'.
Alex en Tina vliegen terug naar Houston om haar spullen in te pakken. Tijdens een avondje waarop duchtig gedanst en gedronken wordt, stelt Tina tot haar eigen verbazing vast dat ze jaloers is op Alex.
Na een intense therapiesessie wil Michelle een leuk dagje met de vrienden organiseren. Brett reageert echter niet overdreven enthousiast.
Brett maakt tijdens een ochtendwandeling kennis met Linda, een new age-aanhangster die hem aanmoedigt zijn innerlijke zelf te ontdekken. Tina probeert het bij te leggen met Alex door een auditie voor hem te regelen.
Michelle organiseert een benefietfuif voor de charterschool. Brett krijgt bij Linda thuis een andere kijk op de dingen. Tina worstelt met haar springkasteelbedrijfje. Een gesprek met Larry zet haar aan het denken over haar toekomst.
Wanneer Alex belangrijk nieuws krijgt in verband met zijn carriere, gaat hij Tina opzoeken. Maar die is druk in de weer met haar eigen toekomst met Larry. Tijdens een zakenreis neemt Michelle heel gedreven haar verantwoordelijkheid op.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers