The Way Down: God, Greed & the Cult of Gwen Shamblin

The Way Down: God, Greed & the Cult of Gwen Shamblin

Volgt de Remnant Fellowship Church en haar leider Gwen Shamblin Lara. Onderzoekt Lara's roem en macht als dieetgoeroe en kerkleider, en de waarheid achter haar imago, waarbij de controversiële praktijken van de kerk in detail worden beschreven.

Afleveringen

5 afleveringen

Een dodelijk vliegtuigongeluk vestigt de aandacht op de Remnant Fellowship - een Christelijk dieetprogramma dat een kerk is geworden - en haar beruchte leidster, Gwen Shamblin Lara.
Gwen's scheiding en hertrouwen met de worstelende acteur en muzikant Joe Lara roepen vragen op over het verleden van het vreemde paar en de financiën van de kerk.
Gwen brengt haar gemeente bijeen om zich te verdedigen tegen beschuldigingen van misbruik, wanneer twee Remnant-leden van moord worden beschuldigd. Een andere tragedie drijgt de toekomst van de kerk overhoop te halen.
Nadat een mysterieus ongeluk het leven eist van Joe, Gwen en enkele van hun vrienden, worstelen voormalige Remnant-leden met de gecompliceerde erfenis van hun leider en komen nieuwe stemmen voor het eerst naar voren.
Terwijl de Remnant Fellowship vecht om het verhaal naar hun hand te zetten, komen er beelden naar boven van een nooit uitgezonden reality-serie. Deze werpt nieuw licht op de manier waarop Gwen haar imago heeft gevormd.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers