The Wall - Cover Your Tracks

The Wall - Cover Your Tracks

Midden in de winter van Quebec onderzoekt Céline Trudeau een vreemde moord die heeft plaatsgevonden in Fermont, een klein mijnstadje aan de grens met Labrador. De bevolking is in rep en roer en de hele stad staat onder verdenking.

Afleveringen

8 afleveringen

Wanneer het lichaam van een vrouw wordt gevonden in een afgelegen mijnstadje in Quebec, wordt rechercheur Trudeau uitgestuurd. Samen met een plaatselijke politieman ontdekt ze dat drie jaar eerder een soortgelijke dood heeft plaatsgevonden.
Terwijl Trudeau en de plaatselijke politieman Theberge zich verdiepen in het verleden van het slachtoffer, zorgt Trudeau's relatie met haar dochter voor extra spanning binnen de kring van verdachten.
Terwijl de baas van Celine in Quebec City haar onder druk zet om de moord op te lossen en er niet bij stil wil staan dat het om een seriemoordenaar gaat, doen zij en Alex een ontdekking die dat moeilijk maakt.
Familieverwikkelingen bemoeilijken het onderzoek als Celine een idee begint te krijgen van de redenering van de moordenaar terwijl haar overste erop staat dat ze het geen seriemoord mag noemen om politieke redenen.
Anthony en Rafe verlaten het gebied voordat ze door de politie kunnen worden ondervraagd. Er ontwikkelen zich professionele en persoonlijke relaties op een plaats waar geheimen moeilijk te bewaren zijn.
Een nieuwe verdwijning baart de politie zorgen: Dave komt niet opdagen op zijn werk. Ondertussen wordt het vluchtende duo opgepakt, en legt Anthony verontrustende bekentenissen af.
Celine en Alex ontdekken de identiteit van de man die Justine "mijn Aziaat" noemt. Een nieuw lijk wordt ontdekt, en Celine komt erachter wie de moordenaar is.
Celine ziet het patroon achter de moorden: het slachtoffer, de beul en de matriarch achter dit alles. Ze beseft al snel dat haar dochter in gevaar is.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers