The Time Traveler's Wife

The Time Traveler's Wife

Clare ontmoet als zesjarige Henry, de toekomstige liefde van haar leven. Veertien jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw, met een zinderende romance tussen de de twee tot gevolg. Maar tijdreizen bemoeilijkt de liefde tussen Henry en Clare.

Afleveringen

6 afleveringen

De zesjarige Clare Abshire ontmoet voor het eerst de tijdreiziger Henry De Tamble. Veertien jaar later geeft een onverwacht weerzien in de bibliotheek waar hij werkt, Henry de kans om Clare terug te zien en de liefde opnieuw op te wakkeren.
Na een moeilijke eerste ontmoeting geven Henry en Clare elkaar een tweede kans met een nieuwe date. Maar Clare worstelt met de huidige versie van Henry. Hij strookt niet met de man die ze heel haar leven gekend heeft.
Na een verontrustend incident op een feestje, zoekt een radeloze tiener Clare hulp bij Henry.
Clare nodigt Henry uit voor een etentje, maar wanneer het wordt verpest door een andere Henry, worden geheimen onthuld. Ondertussen wil Clare haar 18e verjaardag perfect maken.
Henry kan eindelijk Clare's familie beter leren kennen wanneer hij haar ouderlijk huis voor het eerst bezoekt. De vriendschap van Henry en Gomez verloopt niet zoals ze zich hadden voorgesteld.
Terwijl zijn huwelijk met Clare nadert, vindt de steeds meer zenuwachtige Henry onverwachts troost bij zijn vervreemde vader.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks