The Thing About Pam

The Thing About Pam

Gebaseerd op de moord op Betsy Faria in 2011 die resulteerde in de veroordeling van haar man Russ. Hij hield vol dat hij haar niet had vermoord. De brute misdaad veroorzaakte een reeks gebeurtenissen die een duivels plan zouden blootleggen.

Afleveringen

6 afleveringen

Pam Hupp, Betsy Faria's goede vriendin, is de laatste persoon die Betsy levend heeft gezien nadat ze haar thuis heeft afgezet op de avond van haar moord. Betsy's echtgenoot, Russ Faria, belt verontrust naar 112.
Pam wordt een bron van steun terwijl de zaak wordt opgebouwd. Russ huurt Joel Schwartz in, een top advocaat voor strafrechtelijke verdediging.
Pam krijgt haar 15 minutes of fame wanneer ze als getuige voor de aanklager opgeroepen wordt. Joel Schwartz probeert gaten te maken in de zaak tegen Russ.
Terwijl het nieuwe proces van Russ nadert, krijgt Pam te maken met verschillende problemen. Ze blijkt geen goede kroongetuige te zijn. Joel Schwartz maakt doorbraken in zijn zaak.
Pam verwerft bekendheid zodra de aflevering "Dateline" wordt uitgezonden en de publieke opinie zich tegen haar. Leah Askey maakt zich zorgen om haar zetel als officier van justitie.
Pam gaat tot schokkende en absurde uitersten om zichzelf te bevrijden uit het web van leugens dat ze heeft gesponnen. Een zekere mate van gerechtigheid, verlossing en hoop wordt eindelijk gevonden.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers