The Team

The Team

Wanneer misdaden Europese landsgrenzen overschreiden stelt Europol een team samen van geharde politieagenten uit verschillende landen. Zij reizen het contintent door in hun zoektocht naar daders.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Afl 1

Drie prostituees worden dood teruggevonden in achtereenvolgens Antwerpen, Berlijn en Kopenhagen. Europol onderzoekt een mogelijk verband tussen de moordzaken.

2. Afl 2

De Litouwse miljardair Marius Loukauskis, die aan het hoofd van een criminele bende zou staan, wordt in verband gebracht met de moord op de prostituees.

3. Afl 3

Journalist Jean-Louis Poquelin werkte aan een boek over Loukauskis en zijn criminele activiteiten. Daarvoor interviewde hij de drie prostituees die vermoord werden. De politie ontdekt dat pooier Theo Janke, oud-lijfwacht van Loukauskis, de kredietkaart van Maria gebruikt heeft na haar dood.

4. Afl 4

Pooier Theo Janke en zijn dochter worden dood teruggevonden. Alle ogen zijn meteen gericht op miljardair Loukauskis, nu sporen van de twee moorden naar Bruno Koopman leiden, het hoofd van de persoonlijke security van Loukauskis. Harald slaagt erin in contact te komen met een undercoveragent die infiltreerde in de organisatie van Loukauskis.

5. Afl 5

Jackie wil Iris Gabler bezoeken, maar wordt beschoten door een gemaskerde man. Ze raakt zwaargewond en wordt opgenomen in een ziekenhuis in Berlijn. Harald en Alicia trekken ook naar Berlijn op zoek naar informatie, maar ze vinden geen enkel spoor dat in de richting van Loukauskis wijst. Tot er een verband wordt gelegd tussen een salmonellabesmetting en een kippenkwekerij op het Deense platteland.

6. Afl 6

Wanneer de Deense politie aankomt aan de illegale kippenkwekerij staat het gebouw in lichterlaaie. Veel dwangarbeiders komen daarbij om het leven. Omdat het meeste bewijsmateriaal in vlammen is opgegaan, is het onmogelijk de feiten aan Loukauskis te linken, tenzij de informatie van Poquelin nog iets aan het licht kan brengen. Poquelin lijdt echter aan een posttraumatisch stresssyndroom.

7. Afl 7

De politie staat op het punt om Loukauskis bij de kraag te vatten, maar de man weet te ontkomen. Meteen wordt een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd. Intussen wordt duidelijk dat Jean Louis een persoonlijke agenda heeft...

8. Afl 8

Het team legt de methodes en het netwerk van Loukauskis bloot. Die duikt onder op het Belgische platteland.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers