The Staircase

The Staircase

Het leven van misdaadschrijver Michael Peterson zal nooit meer hetzelfde zijn nadat hij zijn vrouw Kathleen dood aantreft onderaan de trap. Michael wordt ervan beschuldigd haar te hebben vermoord en er begint een slepend strafproces.

Afleveringen

8 afleveringen

Wanneer Kathleen Peterson dood wordt gevonden, leidt de ongewoon bloederige scène ertoe dat de politie zich op haar man concentreert.
Terwijl hij aan zijn verdediging werkt, overweegt Michael om zijn verhaal in een documentaire te vertellen. Na het leren van schokkende informatie over haar stiefvader, worstelt Caitlin met twijfels.
Terwijl het openbaar ministerie probeert hun zaak hard te maken, komen er nieuwe details bovendrijven over Michaels verleden die de verdediging dreigen te ontsporen.
Nu het proces in zicht komt en de media-aandacht toeneemt, strijkt de formulering in een autopsierapport de verdediging tegen de haren in.
De aanklagers presenteren hun zaak terwijl de verdediging de jury ervan probeert te overtuigen dat er sprake is van twijfel.
Een getuige zorgt voor onverwachte hilariteit, de rechter oordeelt over een belangrijke kwestie en Michaels vermeende opvliegendheid wordt onder de loep gelegd.
Kathleens zussen verdiepen zich in de teksten die Michael heeft geschreven. Juryleden bekijken de trap in Michaels huis. Een essentieel bewijsstuk duikt opnieuw op.
Is Michael Peterson schuldig of niet? De jury velt een oordeel over de mysterieuze dood van zijn vrouw Kathleen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers