The Sex Lives of College Girls

The Sex Lives of College Girls

Vier 18-jarige meisjes ontdekken hun seksualiteit, worstelen met hun hormonen en proberen hun weg te vinden in het vaak hectische schoolleven. Volgens Humo alvast een serie waarin de rake grappen zo snel passeren dat je het amper doorhebt.

Afleveringen

10 afleveringen

Whitney, Leighton, Kimberly en Bela belanden met elkaar op 1 kamer tijdens hun eerste dag op hun nieuwe school. De kennismaking met elkaar loopt niet bepaald van een leien dakje.
Kimberly voelt zich niet op haar gemak, terwijl Leighton zich helemaal thuis voelt in haar nieuwe academische omgeving. Bela en Kimberly gaan naar een naaktfeestje.
Bela stort zich op de lokale datingopties. Leighton doet vrijwilligerswerk bij het vrouwencentrum. Whitney zet haar relatie met haar coach voort. Kimberly vraagt Nico om haar bijles Frans te geven.
Whitney vertelt over haar relatie met Dalton. Leighton gaat naar een bijeenkomst van een studentenclub. Bela neemt Kimberly als haar partner mee naar het Catullan-event, waar ze hoopt een beroemde komiek als haar mentor te strikken.
Bela heeft een ongemakkelijk moment. Leighton nodigt de leden van het vrouwencentrum uit op een feestje van haar broer. Whitney ontdekt de kleedkamer van het jongensteam. Kimberly is bezorgd na een vreemd bericht van Nico.
De meiden komen voor het eerst terug samen met hun families, wat voor ongemakkelijke situaties zorgt: Leighton's vader wil een familiefoto maken, Bela moet de waarheid vertellen over haar carrièrepad en een erg duur etentje samen.
Bela wacht een beslissing af. Whitney gaat dieper in op haar band met Canaan. Kimberly krijgt maar geen genoeg van casual seks met Nico. Leighton zet een nieuwe stap met Alicia.
Een gerucht zou Whitney's wereld wel eens op z'n kop kunnen zetten. Op Leighton's verrassingsfeestje voor Nico, zorgt een gast voor kopzorgen bij Kimberly. Bela maakt zich zorgen dat ze een mede-schrijver van Catullan het zwijgen heeft opgelegd.
Whitney komt de waarheid over Dalton onder ogen. Kimberly overweegt om te spieken tijdens een examen. De angst van Leighton om uit de kast te komen verpest haar weekend met Alicia.
Whitney is eerlijk tegen haar mama. Kimberly zou wel eens van de school gegooid kunnen worden. Bela gaat in tegen de cultuur van Catullan. Leigthon zegt de waarheid.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks