The Passion

The Passion

Miniserie die de laatste dagen uit het leven van Jezus dramatiseert.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Aflevering 1

De apostelen van Jezus kunnen aan banden worden gelegd, omdat "de messias in wording" van dit jaar de conventies, de sociale orde en misschien ook wel de wet uitdaagt.

2. Aflevering 2

Kajafas wil de orde handhaven tijdens het Pesach-feest, om het regime van Jeruzalems tempel uit te buiten. Maar hij verliest zijn zelfbeheersing bij Jezus en maakt indruk op zijn apostelen.

3. Aflevering 3

Prefect Pilatus maakt zich zorgen over het bezoek van de gouverneur van Syrië. Kajafas roept een raad bijeen om te beslissen hoe Jezus moet worden behandeld voor het bespotten van de Tempel, waarmee hij zijn lot bezegelt.

4. Aflevering 4

Nadat Jezus zijn laatste avondmaal en een belangrijke boodschap met zijn discipelen heeft gedeeld, leidt hij hen naar het hof van Gethsemane en bereidt zich voor op wat komen gaat.

5. Aflevering 5

Jezus wordt berecht door de tempeliers. Hij wordt ter dood veroordeeld, gedwongen zijn kruis door de straten van Jeruzalem te slepen en wordt aan het kruis genageld.

6. Aflevering 6

Als Jezus van het kruis wordt gehaald en begraven, verbergen zijn apostelen zich. Kajafas beveelt dat het graf bewaakt wordt. De schokkende ontdekking van Maria Magdalena verandert het leven van de apostelen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks