The Other Two

The Other Two

Nadat hun jongere broertje van de ene op de andere dag een wereldster wordt, proberen zijn oudere broer en zus mee te surfen op zijn succes.

Afleveringen

10 afleveringen

De dertienjarige ChaseDreams wordt plotseling een beroemde zanger, in tegenstelling tot zijn oudere broer en zus, Brooke en Cary.
Chase, die nu een influencer is op sociale media, wordt uitgenodigd voor de première van de film "When in Gnome"; Brooke en Cary, die totaal geen influencers zijn, gaan mee.
Chase werkt op romantische wijze samen met een aanstormende zangeres, waardoor Brooke en Cary worden geconfronteerd met hun huidige (en eerdere) relaties.
Chase maakt een mooie, sociaal vooruitstrevende videoclip die heel erg over Cary gaat en Brooke begint aan haar nieuwe leven als de persoonlijke assistente van haar broertje.
Chase gaat naar een schoolfeest met een jonge fan. Brooke en Cary gaan mee en proberen op het feest te doen wat ze zelf als tieners nooit deden.
Chase neemt een nieuwe muziekclip op die bijna te walgelijk is voor woorden, Brooke moet haar verleden als professionele danseres onder ogen komen, en Cary neemt een groot risico met een nieuwe look.
Brooke ontdekt hoe lastig het is te daten als je een beroemde broer hebt, en Cary probeert een groepje Instagays te bevrienden in de hoop dat hij dan een rol krijgt in de nieuwe miniserie van Ryan Murphy.
Streeter organiseert een feestje voor Chase z'n 14e verjaardag in een ongepaste club, Brooke en Cary lopen allebei een man uit hun verleden tegen het lijf en Pat neemt xtc in met een of andere Mona.
Chase geeft een feestje in een vliegtuig omdat z'n album uitkomt. Een vreselijk familiegeheim wordt per ongeluk per livestream onthuld.
Chase treedt voor het eerst live op, en Brooke en Cary ontvangen wereldschokkend nieuws - gevolgd door nog meer wereldschokkend nieuws.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks