The Newsroom

The Newsroom

Deze HBO-dramareeks van Aaron Sorkin draait om de ankerman van een nieuwszender.

Afleveringen

10 afleveringen

Deze nieuwe HBO-dramareeks van Aaron Sorkin draait om de ankerman van een nieuwszender (Jeff Daniels), zijn nieuwe executive producer (Emily Mortimer), zijn nieuwsredactie en hun werkgever.
Nu Mac de volledige controle over de show heeft, probeert hij de 2.0 versie van het avondnieuws te lanceren.
Will ziet zichzelf als een gematigd republikein, maar hij kan de verrechtsing van zijn partij niet langer ledig aanzien. Hij besluit om via News Night een doortastende reportage te brengen die zich over enkele maanden spreidt.
Will is het mikpunt van een lastercampagne die werd gelanceerd door een roddelblad. Zijn romantische ontmoetingen vormen de hoofdnoot van de campagne en zijn professionaliteit begint eronder te lijden. Charlie vermoedt dat er meer aan de hand is.
Will en zijn team vernemen dat Hosni Moebarak weigert af te treden als president van Egypte, wat leidt tot protesten onder het volk. Hun reporter wordt in elkaar geslagen. Een plaatselijke enthousiasteling brengt verslag uit.
Terwijl Will kampt met slapeloosheid en online doodsbedreigingen, brengt Sloans frustrerende interview met een Japanse nucleaire vertegenwoordiger over de ramp in Fukushima haar in grote problemen.
Wanneer Charlie een tip krijgt van een mysterieuze informant dat de president op het punt staat een belangrijke aankondiging te doen, probeert het nieuwsteam te bevestigen waar het over gaat.
Om hun kijkcijfers te redden, besluit het nieuwsteam te beginnen met een luguber strafproces ten koste van meer waardige verhalen zoals het debat over het schuldplafond.
Om de laatste kijkcijfer sprong te maken voor het Republikeinse partijdebat, krijgt de nieuwsploeg een exclusief interview met een vroegere vriend van Casey Anthony.
Will ligt in het ziekenhuis en is te ontmoedigd om weer aan het werk te gaan als zijn collega's de laatste aanwijzing krijgen die nodig is om de bazen te dwarsbomen die hem willen ontslaan.
Black Friday Promo
Eindigt in 2 dagen
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers