The Last of Us

The Last of Us

Van de makers van Chernobyl en gebaseerd op een topgame. Joel en Ellie worden gedwongen brute omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan op een tocht door de Verenigde Staten na een verwoestende pandemie.

Afleveringen

9 afleveringen

Wereldwijd stort de samenleving in door aggressieve schimmel die mensen omvormt tot meedogenloze monsters. In die wereld moeten Joel en Ellie trachten te overleven.

2. Infected

Joel, Ellie en Tess wagen zich aan een tocht door het verwoeste Boston. Tijdens die tocht stuiten ze op levensgevaarlijke obstakels.

3. Long Long Time

Bill is voorbereid op de ondergang van de samenleving. Hij verschanst zich in zijn huis, maar zijn eenzame bestaan krijgt een verrassende wending wanneer Frank zijn leven binnenstapt.
Na een betreurenswaardige ontdekking, gaan Ellie en Joel terug de baan op. Door een obstakel op hun pad worden ze geconfronteerd met een zwaarbewapende en meedogenloze vijand.

5. Endure & Survive

Ellie, Joel, Henry en Sam zijn op elkaar aangewezen om te overleven. Ze worden opgejaagd en belanden in een zeer penibele situatie.

6. Kin

Ellie worstelt met een verlies, Joel wordt herenigd met een familielid en het blijft onzeker wie nu echt te vertrouwen is.

7. Left Behind

Terwijl Joel voor zijn leven vecht, blikt Ellie terug op een avond die haar hele leven veranderde.
Terwijl Joel terug op krachten komt, moet Ellie ervoor zorgen dat ze allebei kunnen overleven in het kille winterlandschap. Ze loopt een nieuwe groep tegen het lijf die mogelijks een bedreiging vormt.
Seizoensfinale. Joel en Ellie naderen hun bestemming. Joel wordt verplicht om drastische beslissingen te nemen om Ellie te beschermen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks