The Knick

The Knick

De dokters en het personeel van het New Yorkse Knickerbocker-ziekenhuis halen alles uit de kast om mensen net na 1900 de beste medische behandelingen en diensten te verlenen.

Afleveringen

10 afleveringen

Terwijl Barrow en The Knick zich voorbereiden om te verhuizen, doet Dr. Edwards er alles aan om tot permanente chef van de operatieafdeling benoemd te worden. Ondanks de opheffing van de schorsing van Dr. Gallinger, weigert hij om terug te keren.
Dr. Thackery wil terugkeren naar The Knick, een verzoek dat door de raad van bestuur niet enthousiast onthaald wordt. Na een schokkende ontdekking vraagt Cornelia aan Cleary om tegen betaling een vuil werkje op te knappen...
Thackery neemt Edwards in dienst om een nieuwe hypothese uit te testen. Lucy ontdekt dat iets opbiechten niet altijd heilzaam is voor de ziel. Journaliste Genevieve Everidge werkt aan een verhaal over een van de rivalen van Thackery.
De steeds slechter wordende toestand van Abby brengt Thackery ertoe om zijn nieuwe syfilisbehandeling uit te testen. Edwards speelt open kaart met Opal, maar krijgt niet de reactie waar hij op gehoopt had.
Een ondergrondse ontploffing zorgt voor een hele reeks nieuwe patiënten in The Knick. Cornelia komt een verborgen clou op het spoor, aangaande de dood van Speight. En Lucy gaat eindelijk op date met de nieuwe arts.
Bertie besluit het in eigen handen te nemen in Mount Sinai en draagt Algernon op om te helpen. Thackery onderzoekt de efficiëntie van een hypothese en geraakt geïntrigeerd door een siamese tweeling. Gallinger dineert met een onwelkome gast...
Terwijl hij zijn zenuwen tracht te bedwingen, maakt Thackery zich klaar om Zoya en Nika van mekaar te scheiden, in het bijzijn van een groot publiek. Cornelia bezoekt een liefdadigheidsbal voor The Knick. Barrow verlost zich van een bedreiging.
Brockhust is dronken en stormt het ziekenhuis binnen met een pistool. Hij eist dat Thackery de, van elkaar gescheiden, siamese tweeling terug aan hem overhandigt. De directie stopt het verslavingsexperiment van Thackery na een dodelijk ongeval.
Flashback naar 1894, we ontmoetenThackery in Nicaragua, waar hij als hulpverlener in een junglehospitaal werkt. Hij pleit er voor de vrijlating van kapitein August Robertson, die verantwoordelijk wordt geacht voor de uitbraak van de pokken.
Thackery negeert het advies van Zinberg en onderneemt een bijzonder riskante actie. Cornelia gaat de confrontatie aan met Henry over het familiebedrijf. De daden van Barrow worden in vraag gesteld en Cleary weigert om Harriet te vergeten...
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks