The Knick

The Knick

De dokters en het personeel van het New Yorkse Knickerbocker-ziekenhuis halen alles uit de kast om mensen net na 1900 de beste medische behandelingen en diensten te verlenen.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Method & Madness

Dr Thackery is hoofd in een ziekenhuis in New York uit 1900, The Kickerbocker, en vecht tegen een cocaïneverslaving, hoge sterftecijfers en bureaucratische corruptie om levens te redden in een wereld vóór antibiotica en bloedtransfusies.

2. Mr. Paris Shoes

Thackery, woedend om het gebrekkige nieuwe elektriciteitssysteem, wil dat Herman Barrow, de corrupte supervisor van The Knick, hem meer lijken bezorgt, de enige manier om nieuwe chirurgische ingrepen kunnen uittesten.

3. The Busy Flea

Thackery overweegt een chirurgische ingreep op een oude vlam en draagt Everett en Bertie op om te experimenteren met varkens. Barrow gaat tot het uiterste om een schuld af te lossen en een verloren tand te recupereren.
Algernon bemoeit zich bij een operatie met de aanpak van Thackery en dat zint Gallinger helemaal niet. Terwijl Abigail herstellende is, beklaagt ze zich haar keuzes in verband met Thackery. Cleary en Zuster Harriet gooien het op een akkoordje.
Barrow probeert een schuld in te lossen door een van Colliers gewonde mannen te verzorgen in de Knick. Daarnaast probeert hij Kapitein Robertson ervan te overtuigen om een nieuwe uitvinding van Edison aan te kopen.
Na het uitproberen van een nieuwe ingreep, nemen Thackery en Bertie zich voor om een reeks mislukkingen in de operatiezaal ongedaan te maken. Cornelia, die euforisch is nadat ze Speight heeft kunnen helpen met het opsporen van een tyfusdrager.

7. Get the Rope

De raciale spanningen lijken te escaleren op straat en bij The Knick wanneer een zwarte man een agent neersteekt. Everett merkt bij zijn terugkeer dat de operatiekamer volledig veranderd is. Barrow heeft zorgen omtrent de veiligheid van Junia.
Thackery, die nerveus is omdat zijn cocainetoevoer in het gedrang komt, vreest dat Dr. Levi Zinberg, een joodse chirurg en uitvinder, tijdens de aankomende presentatie van de New York Surgical Society met de eer gaat strijken die hem toekomt.

9. The Golden Lotus

Een nachtelijke misdaad stelt The Knick in een kwaad daglicht, en Robertson moet noodgedwongen zwijggeld neertellen. Lucy verzet hemel en aarde om een steeds radelozer wordende Thackery aan zijn roes te helpen.

10. Crutchfield

Seizoensfinale. Na zijn weigering om met Dr. Zinberg samen te werken aan het onderzoek naar bloedtransfusie, vergt Thackery, die steeds meer gebukt gaat onder paranoia, het uiterste van zichzelf in een poging om "het raadsel te ontsluieren".
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks