The Hills: New Beginnings

The Hills: New Beginnings

In dit vervolg op de spraakmakende realityreeks 'The Hills' volgen we het verdere leven van een groep vriendinnen in Los Angeles.

Afleveringen

12 afleveringen

 • Een nieuw begin voor deze iconische vriendengroep die terugkeert naar de Hills en elkaar voor het eerst in jaren weer zien. Er zijn nieuwe uitdagingen en oude rivalen en de groep ontdekt dat het verleden niet altijd achter hen ligt.
 • 2. You're Not My Family

  Stephanie probeert haar band met broer Spencer te herstellen, Mischa confronteert Perez Hilton die haar belaagde in haar hoogtijdagen als actrice. De vlam tussen Audrina en Justin smeult nog, maar Justin heeft ook een oogje op een ander.
 • Audrina hoort iets schokkends over Justin Bobby waardoor ze zijn motieven in twijfel trekt. Spanningen lopen op als Spencer en Heidi vraagtekens zetten bij hun relatie met Brody. Ondertussen verrast Brandon Thomas zijn moeder met een zwembadfeestje.
 • Audrina confronteert Justin nadat hij ontkent dat ie haar gekust heeft. Brody betreurt de huidige staat van de band met z'n vader, Caitlyn, en z'n voormalige beste vriend Spencer. Het bedrijf blijkt een test van Spencer en Heidi's relatie.
 • 5. Playing with Fire

  De groep gaat naar Vegas voor Brody's dj-optreden en Justin bevindt zich in het midden van een steekspel tussen Audrina en Stephanie. Bosbranden teisteren Malibu en Kaitlynn vreest voor Brody's leven als die binnen het evacuatiegebied blijft.
 • Brody en Kaitlynn krijgen te maken met de nasleep van de Malibu-brand. Audrina neemt een moeilijke beslissing over Justin. Mischa heeft een belangrijke auditie voor een grote filmrol en Heidi wil haar carrière als popster nieuw leven inblazen.
 • 7. You're enemy #1

  Er wordt flink geroddeld na een schandaal rond Brody en Stephanie. Audrina is geschokt als Justin een verbluffende date meeneemt naar een etentje.
 • 8. Are We Exclusive?

  Kaitlynn & Brody's A-sterrengala splijt de groep als zij een deel van hen buitensluit. Audrina verrast iedereen door een pittige romance met een oude vlam weer aan te wakkeren. Spencer shockeert Heidi met een overdadige verrassing.
 • Brody en Kaitlynn gaan naar een vruchtbaarheidsarts, maar hun relatie blijft moeizaam. Heidi en Spencer bereiden zich voor op de hernieuwing van hun geloftes met rivaliserende vrijgezellenfeesten. Brandon worstelt met het definiëren van zijn relatie.
 • Iedereen heeft het over het huwelijk en liefdesleven van Brody en Kaitlynn. Nadat hij 'exclusief' is geworden, begint Brandon aan z'n relatie te twijfelen. Audrina rondt haar scheiding af en begint aan een nieuwe onderneming.
 • Spencer confronteert Brody met de geldigheid van zijn burgerlijke staat en de waarheid komt boven tafel. Brandon neemt een beslissing over z'n relatie met Ashley. Whitney deelt emotioneel nieuws met Kaitlynn over haar privéleven.
 • 12. I Hope You Say I Do

  De groep komt bij elkaar voor het vernieuwen van de geloften van Heidi en Spencer. Geruchten over het huwelijk van Brody en Kaitlynn dreigen de groep uit elkaar te rukken. Zijn ze open? Zijn ze wel wettelijk getrouwd?

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers