The Hills: New Beginnings

The Hills: New Beginnings

In dit vervolg op de spraakmakende realityreeks 'The Hills' volgen we het verdere leven van een groep vriendinnen in Los Angeles.

Afleveringen

12 afleveringen

Een nieuw begin voor deze iconische vriendengroep die terugkeert naar de Hills en elkaar voor het eerst in jaren weer zien.
Stephanie probeert haar band met broer Spencer te herstellen, Mischa confronteert Perez Hilton die haar belaagde in haar hoogtijdagen als actrice.
Audrina hoort iets schokkends over Justin Bobby waardoor ze zijn motieven in twijfel trekt. Spanningen lopen op als Spencer en Heidi vraagtekens zetten bij hun relatie met Brody.
Audrina confronteert Justin nadat hij ontkent dat ie haar gekust heeft. Brody betreurt de huidige staat van de band met z'n vader, Caitlyn, en z'n voormalige beste vriend Spencer.
De groep gaat naar Vegas voor Brody's dj-optreden en Justin bevindt zich in het midden van een steekspel tussen Audrina en Stephanie.
Brody en Kaitlynn krijgen te maken met de nasleep van de Malibu-brand. Audrina neemt een moeilijke beslissing over Justin.
Er wordt flink geroddeld na een schandaal rond Brody en Stephanie. Audrina is geschokt als Justin een verbluffende date meeneemt naar een etentje.
Kaitlynn & Brody's A-sterrengala splijt de groep als zij een deel van hen buitensluit. Audrina verrast iedereen door een pittige romance met een oude vlam weer aan te wakkeren.
Brody en Kaitlynn gaan naar een vruchtbaarheidsarts, maar hun relatie blijft moeizaam.
Iedereen heeft het over het huwelijk en liefdesleven van Brody en Kaitlynn. Nadat hij 'exclusief' is geworden, begint Brandon aan z'n relatie te twijfelen.
Spencer confronteert Brody met de geldigheid van zijn burgerlijke staat en de waarheid komt boven tafel. Brandon neemt een beslissing over z'n relatie met Ashley.
De groep komt bij elkaar voor het vernieuwen van de geloften van Heidi en Spencer. Geruchten over het huwelijk van Brody en Kaitlynn dreigen de groep uit elkaar te rukken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks