The Gilded Age

The Gilded Age

De jonge telg van een conservatieve familie maakt er haar missie van om te infiltreren binnen een rijke clan die wordt geleid door de spoorwegmagnaat George Russell, zijn zoon Larry en zijn ambitieuze vrouw Bertha.

Afleveringen

9 afleveringen

New York, 1882. De jonge Marian Brook trekt naar New York en kan er terecht bij haar rijke tantes Agnes en Ada. Onderweg heeft ze Peggy Scott ontmoet, die tijdelijk mee mag logeren in het huis van Marians tantes.
Tom Raikes bezekt New York en Peggy heeft nood aan juridisch advies. Een event voor het goede doel wordt opgeschrikt door drama.
George zijn nieuw treinstation wordt bedreigd en Marian negeert de waarschuwingen van Agnes.
George beslist om Bertha te helpen na een tragedie. Een bezoekje heeft een blijvende impact op het personeel van het Russell-huis.
Bertha, Marian en Aurora trekken naar Dansville om Clara Barton te horen spreken. Marian haar interesse in mr. Raikes groeit.
Terwijl George vecht om zijn publieke imago te beschermen, wordt Agnes haar positie verstoord en versterkt Armstrong haar campagne tegen Peggy.
Terwijl Edisons verhelderende elektriciteitsdemonstratie een gesprek op gang brengt, bereidt George zich voor op een juridische strijd en beraamt Bannister wraak.
Terwijl Bertha wordt herinnerd aan haar plaats tijdens haar bezoek aan Newport, krijgt George zijn dag in de rechtbank en onthult Peggy de waarheid over haar verleden.
Terwijl Ada en Aurora zich haasten om Marian ervan te weerhouden een ingrijpende beslissing te nemen, heeft de botsing tussen Bertha en mevrouw Astor gevolgen voor de hele New Yorkse samenleving.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks