The Flight Attendant

The Flight Attendant

Een roekeloze stewardess met een drankprobleem wordt wakker naast een vermoorde man. Ze herinnert zich niets meer.

Afleveringen

8 afleveringen

Cassie leidt haar beste leven in Los Angeles, heeft een nieuw en begripvol vriendje en schittert als CIA-aanwinst. Wanneer ze ooggetuige wordt van een moord, raakt Cassie verstrikt in een ander internationaal mysterie.
Cassie onthult haar geheim aan Annie en Max, en gaat op zoek naar haar mysterieuze imitator. Ze verdenkt de nieuwe stewardess, Grace. Annie bereidt zich voor op een sollicitatiegesprek.
Door een cryptische tekst gaat Cassie op zoek naar Megan in Reykjavík, waar Shane steeds meer wantrouwig wordt over de reizen van zijn vriend. Terug in LA krijgen Annie en Max te maken met onverwachte turbulentie.
Na een poging om Megan veilig uit Reykjavík te krijgen, vreest Cassie dat ze wordt beschuldigd van moord wanneer twee lichamen worden gevonden in Echo Park.
Cassie zoekt garanties bij Shane tijdens hun jaarlijkse veiligheidstraining voor stewardessen en blijft Marco ontwijken. Max probeert een hack om de Diazes op te sporen.
Cassie wordt tijdens een bezoek aan haar moeder geconfronteerd met de harde waarheid over haar alcoholontwenning. Megan probeert in contact te komen met haar eigen familie.
Cassie, Shane, Annie en Max proberen aanwijzingen te verzamelen omtrent een resem moorden. Cassie wordt gezien als de hoofdverdachte.
Cassie slaagt erin om de puntjes te verbinden in een verreikende samenzwering. Megan probeert het goed te maken met Shane.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers