The Disappearance of: Natalee Holloway

The Disappearance of: Natalee Holloway

In 2005 verdween de 18-jarige Natalee Holloway op Aruba. Er ontstond een hele mediastorm, maar haar lichaam werd nooit gevonden. Haar vader heeft de zoektocht naar antwoorden nooit opgegeven. Twaalf jaar later wordt een nieuw spoor ontdekt.

Afleveringen

6 afleveringen

Dave, de vader van de verdwenen Natalee Holloway, krijgt een nieuw spoor dat de sleutel zou kunnen zijn tot het oplossen van dit twaalf jaar oude mysterie, maar hij is niet zeker of hij de bron kan vertrouwen.
Dave Holloway en een team van speurders duiken in een geheime operatie. Het doel: het verkrijgen van een opgenomen bekentenis, en bewijsmateriaal dat de moordenaar van zijn dochter kan veroordelen.
De spanningen lopen op terwijl de operatie in New Orleans doorgaat. Het onderzoeksteam heeft bijna geen tijd meer om de nodige informatie te verkrijgen van de mede-samenzweerder over zijn betrokkenheid in de zaak Natalee Holloway.
TJ en zijn team gaan naar Aruba om fase twee van hun onderzoek te beginnen - een poging om DNA-bewijs te verkrijgen van Natalee's vermeende begraafplaats. Dave moet zijn informant overtuigen om een stap verder te gaan.
TJ racet naar de locatie waarvan de mede-samenzweerder beweert dat het de plek is waar hij Natalee's stoffelijk overschot heeft opgegraven. In samenwerking met de autoriteiten gaan ze op zoek naar DNA dat kan leiden tot een veroordeling.
Na twee jaar dit spoor te hebben gevolgd, hebben de onderzoekers eindelijk bewijs in handen dat een antwoord kan geven op het twaalf jaar oude mysterie van wat er met Natalee Holloway is gebeurd.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers