The Disappearance of Maura Murray

The Disappearance of Maura Murray

Getuigen hoorden een auto-ongeluk en zagen Maura Murray uit haar auto langs de weg. Maar toen de politie ter plaatse kwam, was de pientere studente verdwenen. Heeft ze ervoor gekozen om te verdwijnen of was ze het slachtoffer van een misdrijf?

Afleveringen

6 afleveringen

Er zijn nog steeds vragen over de verdwijning van Maura Murray in 2004. Was het een ontvoering, de daad van een seriemoordenaar of zelfmoord? Journaliste Maggie Freleng zoekt naar antwoorden.
Maggie duikt diep in de redenen waarom Maura Murray stiekem naar New Hampshire reed en nooit meer thuiskwam. Was ze zwanger en weggelopen van haar vriendje, haar vader, of zou een emotioneel telefoontje met haar zus de reden kunnen zijn?
Wat gebeurde er met Maura nadat ze verongelukte? Rende ze het bos in, stapte ze in een auto met iemand die ze kende en vluchtte ze naar een nieuw leven in Canada, of erger nog: liftte ze mee met een vreemdeling die haar kwaad deed?
Waarom heeft de New Hampshire politie hun bevindingen in Maura's zaak zo geheim gehouden? Maggie onderzoekt de theorieën in verband met een politiecomplot, in de hoop een tien jaar durende code van stilzwijgen te doorbreken.
Moordenaars en ontvoerders zijn Maggies focus als ze probeert uit te vinden of Maura Murray het slachtoffer was van een misdrijf.
De DNA-resultaten worden onthuld en Maggie gaat met Maura's familie rond de tafel zitten. Ze onthult voor het eerst in 13 jaar bewijsmateriaal dat door de politie is vrijgegeven.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers