The Comeback

The Comeback

Voormalige soapactrice, Valerie Cherish, probeert wanhopig haar carrière nieuw leven in te blazen.

Afleveringen

8 afleveringen

In de 1e aflevering van het 2e seizoen produceert Valerie haar eigen pilot voor een realityshow. Ze hoopt dat een tv-zender de show oppikt, maar ontdekt dat haar aartsvijand Paulie G. aan een wel erg gelijkaardige tv-show werkt.
HBO stelt Valerie voor om een documentaire te maken over het leven achter de schermen van 'Seeing Red'. Ze heeft een professionele crew nodig en daardoor komt ze opnieuw in contact met Jane. Met haar gaat ze overigens ook naar de Golden Globes.
Valerie ontmoet haar medespeler, Seth Rogen. Hij zal het personage Paulie G. spelen in 'Seeing Red'. Later test een fantasiereeks Valerie's verlangen om terug in de schijnwerpers te staan.
Wanneer Seeing Red wordt geteisterd door bezuinigingen, biedt Valerie aan om de productie enkele belangrijke scènes bij haar thuis te laten opnemen, wat tot veel drama leidt.
Valerie maakt zich zorgen over haar huidige baas en zoekt haar oude partner Paulie G. op.
Valerie's plannen om zaterdagavond met Mark door te brengen worden verpest wanneer de opnames voor Seeing Red verplaatst worden naar het midden van de woestijn. Naarmate de hitte toeneemt en de tijd vordert, raakt Valerie steeds meer gestrest.
'Seeing Red' gaat in première. Valerie wordt geconfronteerd met de mening van de critici. Het zijn evenwel niet de critici van 'The Talk' die de kroon spannen, maar haar eigen man.
Het is het weekend van de Emmy's. Valerie loopt op een wolk door het succes van 'Seeing Red'. Ze is echter nog steeds niet zeker of haar man haar zal vergezellen tijdens de belangrijkste avond in haar leven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks