The Brink

The Brink

De wereld wordt in deze hilarische HBO-reeks in de greep van een geopolitieke crisis gehouden. Drie mannen moeten voorkomen dat de Derde Wereldoorlog uitbreekt.

Afleveringen

10 afleveringen

Islamabad. Alex Talbot en zijn chauffeur stuiten tijdens een zoektocht naar wiet op een gewelddadig protest. Alex moet vluchten en duikt thuis bij zijn chauffeur onder.
Nu president Navarro en minister van BuZa Grey een militaire actie eisen tegen de bedreigingen van generaal Zaman, probeert Walter hen op andere gedachten te brengen. Een luchtaanval zou de start kunnen inluiden van een nieuwe wereldoorlog.
Alex krijgt van Raja de opdracht om Walter Larson een boodschap te overhandigen. Voor Walter naar New Delhi trekt, wipt hij thuis nog snel even binnen en doet daar een pijnlijke ontdekking.
Walter bezorgt Alex het nodige om zijn onderhandelingen te voeren met generaal Raja. Zeke denkt aan zijn toekomst en zet al zijn opties op een rijtje. Samen met Glenn start hij aan een nieuwe missie.
Zeke en Green ontsnappen op het nippertje aan twee gewapende mannen. Alex en Rafiq gaan naar de school van Fareeda. Walter brengt een onverwacht bezoek aan de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken.
Walter ontmoet Joanne in Tel Aviv. Zeke en Glenn worden gevangen gehouden door Vanessa en Martin. Alex heeft een afspraak met Kittredge.
Alex en Rafiq proberen de studenten uit de ambassade te smokkelen. Zeke en Glenn belanden in een levensgevaarlijke situatie. Walter roept medische hulp in om een noodlanding te forceren in Zwitserland, daar gaat hij op zoek naar generaal Raja.
Walter maant iedereen tot kalmte aan en probeert de president te verhinderen om WO III te ontketenen. Alex en Rafiq moeten een nieuw plan bedenken, nu Fareeda, haar studenten en de rest van de ambassade worden geëvacueerd.
Zeke en Glenn vinden een manier om de tijd te doden nu ze huisarrest hebben. Walter probeert een deal te maken. Met Rafiq als tolk, probeert Alex uit te vinden of hij Walters 'Plan B' moet uitvoeren.
Alex doet een poging om een persoonlijke band op te bouwen met Zaman. Zeke en Glenn vinden zichzelf opnieuw in een lastig parket. Walter probeert de situatie te sussen via een videoconference met verschillende staatshoofden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks