The Bridge

The Bridge

The Bridge is een Deens-Zweedse tv-misdaadserie die in beide landen speelt en waarin beide talen worden gesproken. De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt.

Afleveringen

8 afleveringen

De leidinggevende van het Deense migratiebureau is vermoord. De moord lijkt gekoppeld aan een controversiële uitzettingszaak. Henrik wil de hulp inschakelen van zijn collega Saga, maar die zit in de gevangenis voor de moord op haar moeder.
Henrik volgt twee sporen: de radicaal-linkse groepering Red October en een Taariq-vluchteling. Ondertussen probeert hij ook vrede te nemen met het feit dat hij nooit zal ontdekken wat er met zijn verdwenen dochter is gebeurd.
Henrik en Saga vermoeden dat Taariq en de verdwenen linkse expert onder één hoedje spelen. De twee inspecteurs zijn het niet eens over de behandeling van de dakloze meisjes.
Taariq herkent een auto die met de zaak te maken heeft, Saga vreest dat er meer moorden zullen plaatsvinden en de inspanningen van Henrik voor de dakloze meisjes eindigen in een teleurstelling.
Saga komt tot het besef dat veel mensen die iets voor haar betekend hebben dood of verdwenen zijn. Ze heeft enkel Henrik nog. En de zaak rond de auto wordt duidelijker.
Henrik ontdekt een link tussen alle slachtoffers en dat een bekende maar onverwachte figuur bij de zaak betrokken is. Ondertussen bereikt zijn band met Saga een kantelmoment.
Iemand binnen de politie lekt informatie, Lillian krijgt een onaangename verrassing, en Saga heeft contact met een jongeman die een moord wil opbiechten.
De dakloze meisjes hebben otndekt wie de moordenaar is. Ze proberen wanhopig Henrik te bereiken terwijl ze voor hun leven moeten vluchten. En de duivel zit in de details.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers