The Bridge

The Bridge

The Bridge is een Deens-Zweedse tv-misdaadserie die in beide landen speelt en waarin beide talen worden gesproken. De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt.

Afleveringen

10 afleveringen

Een nieuwe moord wordt gepleegd en gruwelijk tentoongesteld, met name een familie zittend aan tafel. Detective Saga Norén wordt belast met het onderzoek, samen met een nieuwe Deense detective. Martin Rohde werd opgesloten.
Saga krijgt een nieuwe Deense collega, Henrik Sabroe. Samen onderzoeken ze de moord op Helle Anker. Een nieuwe moord leidt naar een Deense blogger, Lise Friis. Zij heeft zich openlijk negatief uitgelaten over de twee vermoorde personen.
De politie ontvangt een video waarin er losgeld wordt gevraagd voor Hans. Agenten slagen erin om hem te lokaliseren, maar wanneer ze op het punt staan om hem te bevrijden doen ze een schokkende ontdekking.
Saga maakt een fout in een gijzelingssituatie. Het politieteam slaagt er wel in om een verdachte op te pakken. Linn houdt Saga in het oog. Ze denkt dat Saga het wat rustiger aan moet doen. Ondertussen wordt een vierde moord ontdekt.
Lilian doet een verrassende ontdekking in de mond van Hans. De twee andere slachtoffers worden hierdoor opnieuw onderzocht. Linn zoekt de moeder op van Saga. Ze beperkt ook de verantwoordelijkheden van Saga in het onderzoek.
Saga en Henrik ontdekken een link tussen de slachtoffers en een kunstwerk in een museum. De kunstwerken zijn eigendom van Freddie Holst, een bekende en succesvolle Deense zakenman. Een vijfde slachtoffer wordt gevonden.
Een oud koppel wordt vermoord teruggevonden in hun huis in Ystad. Er is een duidelijke link met de vorige slachtoffers en er blijft nog slechts één mogelijk slachtoffer over: Freddie Holst. Hij weigert elke vorm van bescherming.
De zoektocht naar de moordenaar wordt opgedreven. Saga en Henrik zijn zeker van zijn identiteit, maar zijn helemaal verrast als het volgende slachtoffer wordt gevonden.
Saga wordt verplicht om op vakantie te gaan. Haar oude collega Rasmus Larsson neemt het onderzoek over. Freddie Horst is op zoek naar zijn zwangere vrouw.
De zoektocht naar de moordenaar en de ontvoerder van de baby van Freddie Horst bereikt zijn allerlaatste fase.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers