The Baby

The Baby

De 38-jarige Natasha kan er niet mee lachen dat al haar vrienden aan kinderen beginnen. Maar voor ze het goed en wel beseft, wordt ze met een baby opgezadeld, die haar leven verandert in een surrealistische nachtmerrie.

Afleveringen

8 afleveringen

Nadat er weeral een vriendin een zwangerschap aankondigt, gaat Natasha naar een afgelegen hut om haar hoofd leeg te maken. Maar dan raakt ze onverwachts opgezadeld met een baby.
De baby belandt terug bij Natasha. Ze probeert de moeder te vinden en raakt in het bezit van een usb boordevol vreemde info. Natasha probeert hulp te zoeken bij haar zus.
Natasha schakelt de hulp in van mevrouw Eaves, die een schokkende oplossing voor het babyprobleem aanreikt. Bobbi en Sam bereiden zich voor op een pittige meeting.
De baby is nu in het bezit van Bobbi. Natasha probeert af te spreken met haar moeder, die ze al 15 jaar niet meer gezien heeft. Bobbi vindt een perfecte manier om het kind in slaap te krijgen.
Natasha en Mrs. Eaves zitten nog steeds vast in het zonnewenderitueel. De gecompliceerde ontstaansgeschiedenis van de baby en het traumatische pad dat erbij komt kijken, komen aan het licht.
Natasha, Bobbi en Mrs. Eaves proberen weg te komen, maar chaos en vernieling door de ander bezeten kinderen gooien roet in het eten. Bobbi ontvangt nadien een langverwacht telefoontje.
In een laatste poging om de vloek te verbreken, gaat een verzwakte maar vastberaden Mrs. Eaves met Natasha op jacht naar Jack. Ondertussen worstelt Bobbi om haar auditie met Sam over te doen.
Natasha besluit de baby precies te geven wat hij wil, terwijl haar vader Lyle, Bobbi en mevrouw Eaves zich steeds meer zorgen maken en alles in het werk stellen om haar te laten overleven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks