Tell Me Your Secrets

Tell Me Your Secrets

De serie draait rond drie personages: een jonge vrouw die in de ogen keek van een moordenaar, een voormalig veelpleger die op zoek is naar verlossing en een rouwende moeder die geobsedeerd is door het vinden van haar vermiste dochter.

Afleveringen

10 afleveringen

Wanneer Karen Miller, nu als Emma Hall, bevriend wordt met een lokaal meisje dat vervolgens sterft, komen er terug slechte herinneringen naar boven van haar verleden met haar ex-seriemoordenaar. Deed ze meer dan zijn alibi vervalsen?
Jess' lichaam is verdwenen. Pete overtuigt haar dat het hallucinaties zijn, maar Emma vindt bewijs dat het echt is. Mary houdt een wake voor haar vermiste dochter en vindt een nieuw spoor. John krijgt inzicht in Emma's verleden.
Emma gaat op zoek naar de waarheid over Jess en ontdekt dat Pete in het Saint Jerome House heeft gewerkt. In paniek contacteert ze iemand uit haar verleden. Mary overschrijdt haar eigen morele lijn. John ontdekt van wie Karen het meest hield.
Emma's wantrouwen voor Pete groeit. Een gewelddadige ontmoeting dwingt haar om contact te zoeken met Esther, waarna ze ontdekt dat ze dood is. Overvallen door verdriet, liegt ze tegen Rose en onvlucht ze de stad.
Emma's terugkeer naar Minnesota raakt haar diep. Ze wordt geconfronteerd met haar geheim. Rose ontdekt de waarheid en John komt eindelijk zijn prooi op het spoor.
Emma besluit haar leven om te gooien om een goede moeder te zijn. Ondanks Mary's afschuw van Johns ware aard, zit ze opgesloten in zijn machtsspel dat ze moet spelen om de waarheid over haar dochter te ontdekken. Dan valt haar wereld in duigen.
Geconfronteerd met het nieuws van Theresa's moord, begint Emma te vrezen voor wat ze allemaal heeft gedaan. Er drijven herinneringen naar boven. John komt dichter bij een nietsvermoedende Emma en Mary zuivert haar leven van alles behalve wraak.
Emma krijgt eindelijk grip op haar verleden. Om haar schuldgevoel te sussen gaat ze op zoek naar de waarheid over Jess. Mary verdooft haar pijn met seks en drugs en hernieuwt Johns missie, onwetend dat die zijn gevaarlijke hoogtepunt bereikt.
John zet Emma onder druk en spreekt met haar af, met alle angstaanjagende gevolgen van dien. Het trauma hiervan ontrafelt uiteindelijk alle geheimen.
Emma vecht om John te overleven. Mary probeert een reddingsactie op touw te zetten en komt achter de pijnlijke waarheid over Theresa. Ze breekt haar belofte en Emma moet vluchten. Ze ontdekt iets verschrikkelijks.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers