Teen Mom OG

Teen Mom OG

Reality-reeks die verschillende zestienjarige tieners volgt die zwanger zijn. Hoe bereiden ze zich voor op het moederschap?

Afleveringen

12 afleveringen

Catelynn en Tyler gaan na 30 dagen uit elkaar weer bij elkaar wonen. Ryan komt weer thuis van de afkickkliniek en wil Maci spreken.
Maci weet niet hoe ze aan Bentley moet vertellen dat Ryan is gearresteerd. Cory maakt zijn relatie met Taylor officieel.
Catelynn bevalt van haar derde dochter. Cheyenne begint een nieuwe relatie, waar Cory al gauw achter komt. Maci is bang dat het gestotter van Maverick een serieuze oorzaak kan hebben.
Maci en Taylor hebben een fotoshoot voor hun peuterlijn en Ryans familie bereidt zich voor op dat hij vrijkomt uit de gevangenis.
Ryan komt thuis na 90 dagen in de gevangenis en Maci is teleurgesteld dat hij niet beter z'n best doet met Bentley. De relatie van Cheyenne en Matt wordt serieus.
De dames gaan voor het eerst in tien jaar op meidenvakantie naar Florida. Catelynn is blij met het uitstapje en vertelt het aan Nova, die het niet goed opvat.
Catelynn viert Moederdag thuis terwijl Tyler op bezoek is bij z'n zus in Texas en ontdekt dat Butch een terugval heeft gehad.
Amber en Gary bespreken hoe ze moeten omgaan met Leahs paniekaanvallen. Cheyenne twijfelt aan Cory's prioriteiten wanneer hij met Taylor op vakantie gaat terwijl zijn moeder in de stad is.
Maci stelt voor dat Taylor zich laat steriliseren. De sociale media ontploffen als Tyler met vrienden uitgaat in Arizona, dus Catelynn gaat uit met vriendinnen. Cheyenne gaat naar Baltimore.
Maxi en Taylor gaan met de familie naar Atlanta voor Bentley's honkbaltoernooi en Ryan komt ook opdagen. Cheyennes vader ondervraagt Matt over z'n onvoorwaardelijke liefde.
Amber kan de situatie met Andrew niet mer aan. Cheyenne maakt een uitstapje naar Wine Country met Matt en Ryder om te zien of hij het aankan om Ryders vader te zijn.
Cheyenne spreekt Cory's vriendin Taylor aan op haar racistische tweets. Maci gaat met Bentley naar een hulpverlener zodat hij de situatie met Ryan kan verwerken.

Anderen bekeken ook

Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic Jaarlijks