Teen Mom 2

Teen Mom 2

In Teen Mom 2 volgen we moeders Chelsea, Jenelle, Kailyn en Leah. We zagen deze meiden eerder tijdens hun zwangerschap in 16 & Pregnant.

Afleveringen

18 afleveringen

Kailyn staat oog in oog met Javi's zwangere vriendin. Aubree gaat voor het eerst met Adam naar het centrum. Briana zegt tegen DeVoin dat hij het huis uit moet. Leah heeft een nieuwe vriend.
De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. Isaac gaat bij Javi op bezoek.
Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken.
Jenelle praat over de geruchten omtrent het telefoontje naar 911. Kailyns' zus heeft groot nieuws. Briana gaat op bezoek bij haar nieuwe liefde. Leah gaat met Ali naar een belangrijke doktersafspraak.
Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.
Stella ondergaat een spoedoperatie. Leah en Jeremy bereiken hun breekpunt over Addie. Chelsea en Cole brengen Layne naar huis.
Chelsea krijgt verrassend nieuws over Adams andere dochter. Briana neemt het initiatief en vraagt Luis om alimentatie. Jo overvalt Kailyn met alimentatienieuws.
Jenelle moet met spoed worden geopereerd. Briana confronteert Luis in New York. Kail en Jo staan voor het eerst sinds hij de voogdij aanvocht oog in oog.
Barb plant haar reis om de vader van Jace te zien, waar Jenelle stress van krijgt. Briana is onder de indruk van DeVoin en overweegt het roer om te gooien.
Barbara vliegt naar New York om de vader van Jace te zien. Adams ouders houden zich niet aan de voogdijafspraken met Chelsea. De vader van Lux verrast Kailyn op Lincolns verjaardag.
Lincoln krijgt een nieuw broertje. Kailyn wil het goedmaken met Jenelle, maar haar goede daad werkt averechts. Chelsea moet Adams ouders aanspreken over hun bezoekjes aan Aubree.
Kailyn lanceert haar haarverzorgingslijn met een groot feest in New York. Luis mag Stella zien van Briana, maar dat gaat niet goed. Chelsea worstelt met de opvoeding van drie kinderen tegelijk.
Kailyn krijgt een verrassend telefoontje van de vrouw van Jo over hun strijd om de alimentatie. Nathan en Jenelle gaan terug naar de rechtbank, met een verrassende wending.
Barb en Jenelle hebben een wild weekendje in Atlanta, maar het loopt uit de hand als Jenelle over een ander castlid begint. Kailyn en Jo vieren samen de verjaardag van Isaac.
Leahs dochters zeggen wat ze echt van Jason vinden. Chelsea doet een schokkende ontdekking als ze terugkomt van vakantie.
Leah maakt het uit met Jason. Jenelle wilde met haar zoontje Jace op pad, maar dat verliep anders. Briana laat Luis voor het eerst alleen met Stella.
Chelsea krijgt een paniekaanval. Jenelle gaat op bezoek bij Briana in Orlando, maar heeft het moeilijk zonder haar man. Addie is verward door de relatie van Leah met Jeremy.
Leah en Jeremy moeten met Addie naar de eerste hulp. Jenelle twijfelt over haar toekomst bij Teen Mom 2. Briana laat DeVoin dichter bij Nova komen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks