Superstore

Superstore

In 'Cloud 9', een gigantisch warenhuis à la 'Best Buy', probeert floor manager Amy het hoofd koel te houden terwijl ze balanceert tussen de persoonlijke beslommeringen van haar personeel en het opleiden van nieuwe aanwinst Jonah.

11 afleveringen

Tijdens zijn allereerste dag in 'Cloud 9' maakt Jonah een slechte eerste indruk bij manager Amy. Assistent-manager Dina vindt Jonah echter meteen interessant, en is vastberaden haar avances te maken.
Een reporter komt langs om een stukje te schrijven over 'Cloud 9', maar richt zijn pijlen op Jonah. Garrett probeert uit het oog van de fotograaf te blijven. Cheyenne vraagt haar vriend of hij een jingle voor de winkel wil componeren.
Amy vecht tegen vooroordelen die mogelijk xenofoob van aard zijn. Jonah leert met scha en schande dat het niet altijd rendeert om behulpzaam te willen zijn.
De medewerkers van 'Cloud 9' zijn geobsedeerd door een paspop die sprekend op Jonah lijkt. Cheyenne overweegt haar baby af te staan voor adoptie. Glenn en Dina raken verwikkeld in een verhitte discussie over het ouderschap.
Amy vindt geen babysitter en neemt haar dochter mee naar 'Cloud 9', een drastische schending van het winkelbeleid. Cheyenne en Mateo kibbelen over een zetel. Dina is een winkeldief op het spoor.
Amy voelt een competitieve opstoot omdat Glenn luid en duidelijk voor alle werknemers verkondigt dat de testresultaten van Jonah uitstekend zijn. De 'Cloud 9'-medewerkers zetten hun beste beentje voor wanneer uitlekt dat de winkel één van de dagen een 'secret shopper' mag verwachten.
Glenn belooft de werknemers een bonus van 100 dollar als ze tegen het einde van de dag hun target hebben gehaald. Jonah ontmoet de echtgenoot van Amy. Dina en Glenn plannen een feestje.
Cheyenne en Bo willen grof geld spenderen tijdens de jaarlijkse verkoop van huwelijksartikelen, maar Amy probeert hun enthousiasme te temperen door hen te wijzen op de verborgen kosten van een kind krijgen en opvoeden.
Tijdens een late shift blijkt opeens de deur van de winkel gesloten. De 'Cloud 9'-medewerkers hebben geen idee wat ze moeten doen. Er zit niets anders op dan de volledige nacht in de winkel doorbrengen.
Dina neemt een stap terug als assistent-manager om met Jonah te kunnen daten. Jonah heeft absoluut geen interesse, en schakelt de hulp van Garrett in om Dina het slechte nieuws beleefd te melden.
Het water van Cheyenne breekt in de winkel, maar ze blijft gewoon doorwerken omdat 'Cloud 9' geen betaald ouderschapsverlof voorziet. Manager Glenn probeert een achterpoortje te vinden, maar de vakbond is daar niet mee opgezet.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks