Succession

Succession

Welkom in de wereld van de familie Roy. Logan Roy bezit het grootste media-imperium ter wereld. Een imperium dat zijn kinderen maar al te graag in handen willen krijgen. De reeks won 13 Emmy's, waaronder voor Beste Dramaserie.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Celebration

De familie van mediamagnaat Logan Roy verwacht dat hij zijn pensioen zal aankondigen. Ze zijn dan ook geschokt wanneer hij meldt dat hij dat niet van plan is.
De arbeidsongeschiktheid van Logan zorgt voor een felle discussie tussen zijn kinderen en Greg moet enkele belangrijke items uit het Roy-appartement bemachtigen.

3. Lifeboats

Kendall wordt geconfronteerd met een crisis en het gaat niet goed met de aandelen van Waystar.
Shiv probeert de politieke toekomst van een klant te beschermen, Kendall werkt aan een speech en Logan keert terug.

5. I Went to Market

Kendall wil stappen ondernemen tegen de plannen van zijn vader en Greg rijdt met zijn grootvader van Canada naar New York.
De stemming tegen de plannen van Logan naderen met rasse schreden, Logan heeft een meeting met de president en Shiv overweegt haar opties.

7. Austerlitz

Logan wil zijn publiek imago terug opkrikken via een therapiesessie met de hele familie. Kendalls nuchterheid wordt op de proef gesteld.

8. Prague

Tom beleeft een noemenswaardig vrijgezellenfeest, Kendall heeft een nieuwe opportuniteit op het oog en Roman staat op het punt om een deal te sluiten.

9. Pre-Nuptial

De Roys komen samen voor het huwelijk van Shiv en Tom. De kinderen worden herenigd met hun moeder.
Seizoensfinale. Logan en zijn team wapenen zich tegen geruchten, Kendall zoekt een uitlaat en Tom laat een gast verwijderen van zijn huwelijksfeest.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks