Student Confessions

Student Confessions

In Student Confessions krijgt Ender enkele gasten over de vloer die hun hart moeten luchten over de gênante gebeurtenissen uit hun studententijd. De gebeurtenissen worden uitgebeeld door onder andere Jamie-Lee Six.

Afleveringen

8 afleveringen

 • Aflevering 1

  Ender hoort Gloria Monserez uit over haar confessions en vertelt hij ook welk nummer hem doet spauwen . Samen kijken ze naar ingestuurde - pikante - confessions van kijkers, uitgebeeld door onder andere Average Rob en Nicolas Caeyers en Jamie-Lee Six.
 • Aflevering 2

  Fabian Feyaerts gebruikt wel eens een valse naam tijdens het uitgaan. Samen Met Ender kijkt hij hoe Elodie Gabias en Nicolas Caeyers over koetjes en kalfjes praten en hoe Louis XIV zijn 15de verjaardag vierde en in het ziekenhuis belandde.
 • Aflevering 3

  DJ's Michael Amani en 5NAPBACK delen zelf enkele gênante verhalen, maar krijgen ook ingestuurde confessions te zien, uitgebeeld door internet persoonlijkheden zoals Nicolas Caeyers die een wel heel speciale interpretatie van het woord 'jumping' geeft.
 • Aflevering 4

  In deze aflevering is 'Tagmansion'-ster Kessy Kangala te gast en ze wordt vergezeld door haar alter ego, Patricia. Ze stak bijna haar eigen kot in brand en noemt zichzelf een 'crazy ex'.
 • Aflevering 5

  De gast van vandaag is niet enkel TAGMAG Insider, maar ook eigenaar van een superblaas. Ze houdt niet van vulgaire openingszinnen en zit in de top 50 favoriete meisjes van Ender: Jaël Ost!
 • Aflevering 6

  TikTok-ster Caroline Van Cauter zit nog in haar laatste jaar op de middelbare school, maar kan niet wachten op het wilde, soms gênante studentenleven. In de studio kijken ze samen naar enkele absurde confessions.
 • Aflevering 7

  Krijgen we in deze aflevering eindelijk een antwoord op de vraag "Waarom gaat Brent Flamey altijd uit de kleren?" Misschien! Waar je wel zeker van mag zijn is dat een van onze kijkers zijn 'tetjes' laat zien.
 • Aflevering 8

  Beiden namen ze deel aan MNM Start To Dj, met succes. Manuals en Arthur Lewis vertellen in deze laatste aflevering over wat zij zoal hebben meegemaakt tijdens hun nachtleven.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers