Station Eleven

Station Eleven

De overlevenden van een verwoestende pandemie proberen hun leven terug op te bouwen nadat ze alles hebben verloren.

Afleveringen

10 afleveringen

Nadat de bekende acteur Arthur Leander instort op het podium, hebben Jeevan Chaudhary en de jonge Kirsten Raymonde een toevallige ontmoeting. Ze moeten al snel een beslissing maken waar hun leven van afhangt.
We zijn 20 jaar later. Kirsten en haar Shakespeariaanse compagnie ontmoeten een mysterieuze man onderweg naar een voorstelling.
Miranda Caroll moet vechten voor haar leven. Ze blikt terug op de tol die haar relaties met Arthur en Dr. Eleven hebben geëist.
Kirsten wil het mysterie van 'de profeet' blootleggen, waardoor een duistere waarheid aan het licht komt.
Nadat ze in Severn City belanden, moeten de ex-vrouw van Arthur, zijn zoon Tyler en zijn vriend Clark de confrontatie aangaan met een onzekere toekomst.
Kirsten laat de Traveling Symphony achter om 'de profeet' te zoeken. De Conductor accepteert een uitnodiging dat haar hart breekt.
Om de confrontatie aan te gaan met haar diepste trauma, trekt Kirsten terug naar het appartement dat ze ooit deelde met Jeevan en Frank.
Kirsten arriveert in Severn City om de Traveling Symphony te redden. Ze belandt er in een familieconflict dat al 20 jaar lang woedt.
Jeevan en Kirsten overleven hun eerste winter samen, maar een discussie stuurt Jeevan op een onverwacht pad.
Kirsten start met haar plan om de Traveling Symphony te bevrijden. Miranda probeert ondertussen op het rechte pad te blijven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks