Star Trek: Prodigy

Star Trek: Prodigy

Een groep tot slaaf gemaakte tieners steelt een vervallen Starfleet-schip om te ontsnappen en de melkweg te verkennen.

Afleveringen

20 afleveringen

Verbannen naar een mijnkolonie buiten het luchtruim van de Federatie, ontdekt een groep rebelse tieners een vervallen Starfleet-schip.
Dal moet voor hun nieuwe schip een bemanning verzamelen als ze willen ontsnappen van Tars Lamora, maar de Profeet en zijn dochter Gwyn hebben andere plannen.
Zelfs onder begeleiding van hun hologram adviseur Janeway wordt de bemanning van de Protostar op de proef gesteld wanneer hun schip zich op een gevaarlijke kosmische ramkoers bevindt.
De bemanning gaat voor hun eerste missie naar een onontdekte planeet die hun diepste verlangens manifesteert, enkel om tot het besef te komen dat de planeet haar eigen verlangens heeft.
Gestrand op een dodelijke planeet, moet de bemanning samenwerken met hun gevangene Gwyn om in leven te blijven... maar op die planeet worden ze nog door iets anders gevolgd.
Terwijl Gwyn worstelt om haar rol aan boord van de Protostar te vinden, test Dal zijn leiderschapskwaliteiten in het nieuw ontdekte holodeck.
Wanneer een mentor uit Dals verleden hem overhaalt om hun Federatie dekmantel te gebruiken voor persoonlijk gewin, ontdekken ze al snel dat Starfleet niet voor niets protocollen heeft.
Wanneer de Protostar te maken krijgt met een anomalie in de tijd, moet Hologram Janeway de versplinterde bemanning synchroniseren en hun schip redden voordat het vernietigt wordt.
De bemanning ziet af van hun dromen over Starfleet om terug te keren naar Tars Lamora waar ze een hopeloze situatie tegemoet gaan.
Als hun plan misgaat, moet de bemanning improviseren. Ondertussen ontdekt Gwyn een duistere waarheid die hun zoektocht voor altijd in gevaar zal brengen.
Aan de rand van de Federatie-ruimte vraagt de bemanning asiel aan bij Deep Space 13. Hun ruimteschip onthult bovendien zijn schokkende, echte betekenis.
Als de bemanning een slapende Borg-kubus tegenkomt, riskeert Zero alles om hun ruimteschip te redden.
De bemanning beantwoordt een noodoproep. Ze vinden een kolonie die gevangen zit in het verleden van Starfleet.
Wanneer de bemanning het transport naar de Federatie veilig probeert te stellen, kruisen ze ongewild het pad van de Viceadmiraal die op hen jaagt.
Gevangen in de Neutrale Zone ontmoet de bemanning een malafide geneticus die duidelijkheid verschaft over Dals verleden.
Een Starfleet-admiraal graaft in het verleden van de Protostar-bemanning. Ondertussen herinnert de Profeet zich zijn levensmissie.
Wanneer de bemanning vanwege een mysterieuze storing vast komt te zitten op het holodek, weten ze niet langer wat er nou een hologram is en wat echt.
Terwijl onze vrienden hun best doen om Starfleet te waarschuwen over hun dilemma, loopt een gewaagd experiment mis als Dal per ongeluk van gedachten wisselt met een Starfleet vice-admiraal.
Omringd door de Federatie-armada probeert de bemanning te voorkomen dat hun schip heel Starfleet vernietigt.
Terwijl de toekomst van de Federatie op het spel staat, moet de bemanning het ultieme offer brengen om de toekomst van Starfleet te redden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks