Star Falls

Star Falls

Een populaire Amerikaanse acteur verhuist zijn gezin naar een klein dorpje voor de opnames van een film.

Afleveringen

20 afleveringen

 • 1. De Eerste Ontmoeting

  Graig Brooks, de lievelingsfilmster van Sophia's moeder, komt met z'n kinderen voor 'n tijdje naar Star Falls en zoekt naar een huis. Sophia wil dat haar moeder een leuke man ontmoet en probeert ze met allerlei listen naar hun huis te lokken.
 • 2. De Alleswassers

  Sophia en Diamond vinden 'n baantje om hun eigen zakgeld te verdienen. Maar dat blijkt moeilijker dan ze hadden gedacht. Intussen bemoeit Lou zich met de opvoeding van Bo.
 • 3. De Verjaardag

  Beth is jarig en Diamond organiseert een surpriseparty voor haar, zonder dat aan Sophia te zeggen. Sophia voelt zich buitengesloten en is jaloers omdat ze haar moeder nu met anderen moet delen.
 • 4. Het Toneelstuk

  Sophia mag 't jaarlijkse toneelstuk over het ontstaan van Star Falls regisseren en dat is voor een controlfreak zoals zij, een lastige klus.
 • 5. De Mol

  Diamond laat na 'n telefonisch interview per ongeluk haar mobiel aan staan waardoor de journalist hoort wat ze werkelijk van de nieuwe film van haar vader vindt. Als dit vervolgens in de krant komt, beschuldigt Diamond Sophia van 't lekken van deze informatie en gaat haar leren hoe voorzichtig je als beroemdheid moet zijn.
 • 6. De Dierenfluisteraar

  Phoenix blijkt een echte dierenfluisteraar te zijn. Hij lost hun problemen op en daardoor krijgen zelfs de moeilijkste asieldieren een thuis. Maar Sophia vindt 't niet leuk dat hij beter met dieren om kan gaan dan zij. Intussen leert Diamond Lou een van haar eigen games te spelen op z'n nieuwe mobieltje.
 • 7. De Assistent

  Sophia en Diamond wedijveren met elkaar om de nieuwe assistent van Craig te worden. Loek en Bo gaan op schattenjacht.
 • 8. De Sluimer Uil

  Sophia probeert Diamond over te halen om haar vlog Diamond Life en haar miljoenen volgers, te gebruiken om de wereld te verbeteren. Intussen moet Graig voor een inzamelingsactie op t.v. leren pokeren, en dat valt nog niet mee.
 • 9. De Picknick Veiling

  Om geld in te zamelen voor een nieuw standbeeld voor de stad, organiseren Sophia en Diamond een veiling, waar vrouwen kunnen bieden op 'n picknick met een vrijgezel. Sophia verbaast zich erover dat haar moeder 't niet erg lijkt te vinden dat ook Craig meedoet. Maar wanneer dat wél zo blijkt te zijn, komt ze meteen in actie.
 • 10. De Rode Loper

  Sophia en Diamond doen hun uiterste best om Beth over te halen om samen met Craig naar zijn filmpremière in L.A. te gaan. Lou leert Nate en Bo hoe je chili en schommelstoelen maakt.
 • 11. De Tegenspeelster

  Cynthia Jones, een actrice die samen met Craig in een film heeft gespeeld, komt op bezoek in Star Falls. Diamond, die denkt dat Beth geen interesse heeft in haar vader, probeert ze te koppelen. Ze wordt daarbij hevig tegengewerkt door Sophia, die weet dat haar moeder wél verliefd is op Craig. Intussen proberen de jongens 'n ontsnapte tarantula te vangen.
 • 12. Creth

  Beth wordt doodnerveus van een journalist die overal opduikt om foto's van haar te maken. Haar relatie met Craig dreigt eronder te gaan lijden, dus Sophia en Diamond komen in actie. Bo probeert met z'n drone camera een foto te maken van een Bigfoot.
 • 13. De Verloving

  Sophia en Diamond komen erachter dat Craig Beth ten huwelijk gaat vragen en ze doen hun uiterste best om er het meest romantische aanzoek ooit van te maken. Maar helaas verloopt niets volgens plan.
 • 14. De Val van de Uil

  Sophia en Diamond willen de Vallende Uil overnemen nadat Ginger naar een muziekfestival gaat. Samen met Phoenix geven ze een eigen draai aan de invulling van hun cafe die dag. Nate, Bo en Loek gaan samen werken aan hun eigen raceauto. Alleen gaat het Nate en Bo niet snel genoeg.
 • 15. De Kampeertocht

  Craig en Diamond gaan mee op de jaarlijkse kampeertocht van de Millers. Diamond vindt alles vreselijk en voelt zich buitengesloten, en dus probeert ze te bewijzen dat ze een echt buitenmens is. Phoenix en Bo passen op Lou, die zijn enkel heeft verstuikt. Maar Lou heeft andere plannen.
 • Het bijhuis moet worden schoongemaakt door de mieren. De jongens en de meisjes moeten nu in een huis wonen, maar hebben dat nog niet eerder geprobeerd. En dat zorgt nogal voor wat wrijving. Ondertussen zoekt Nate naar een verblijf voor Craig en neemt hem mee naar de schuilkelder van Loek. Alleen is Loek het daar niet mee eens.
 • Beth, Sophia en Diamond gaan, op aandringen van de meisjes, een trouwjurk uitkiezen voor Beth. Hoewel 't niet de bedoeling blijkt te zijn, dat Beth daar zélf iets over te zeggen heeft.
 • 18. De Familie Picknick

  Tijdens de jaarlijkse picnick van Starfalls nemen verschillende families het tegen elkaar op. Maar omdat Beth en Sophia met z'n tweeen zijn verliezen ze altijd van de Kings. Maar met het samengestelde gezin hebben ze misschien wel een kans om te winnen.
 • Door heel Starfalls verschijnen er opeens muurtekeningen en Phoenix wilt weten wie die maakt. Beth en Craig moeten een dagje weg en geven Phoenix de leiding, maar die is te afgeleid om te merken dan de meiden het huis uit glippen.
 • 20. Het Huwelijk

  Craig en Beth gaan binnekort trouwen, maar door een rol die Craig krijgt moet het huwelijk nu over twee dagen al plaats gaan vinden. Zodra de agent van Craig lucht krijgt van het huwelijk wilt hij het overnemen.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers