Star Falls

Star Falls

Een populaire Amerikaanse acteur verhuist zijn gezin naar een klein dorpje voor de opnames van een film.

Afleveringen

20 afleveringen

Graig Brooks, de lievelingsfilmster van Sophia's moeder, komt met z'n kinderen voor 'n tijdje naar Star Falls en zoekt naar een huis.
Sophia en Diamond vinden 'n baantje om hun eigen zakgeld te verdienen. Maar dat blijkt moeilijker dan ze hadden gedacht. Intussen bemoeit Lou zich met de opvoeding van Bo.
Beth is jarig en Diamond organiseert een surpriseparty voor haar, zonder dat aan Sophia te zeggen. Sophia voelt zich buitengesloten en is jaloers omdat ze haar moeder nu met anderen moet delen.
Sophia mag 't jaarlijkse toneelstuk over het ontstaan van Star Falls regisseren en dat is voor een controlfreak zoals zij, een lastige klus.
Diamond laat na 'n telefonisch interview per ongeluk haar mobiel aan staan waardoor de journalist hoort wat ze werkelijk van de nieuwe film van haar vader vindt.
Phoenix blijkt een echte dierenfluisteraar te zijn. Hij lost hun problemen op en daardoor krijgen zelfs de moeilijkste asieldieren een thuis.
Sophia en Diamond wedijveren met elkaar om de nieuwe assistent van Craig te worden. Loek en Bo gaan op schattenjacht.
Sophia probeert Diamond over te halen om haar vlog Diamond Life en haar miljoenen volgers, te gebruiken om de wereld te verbeteren.
Om geld in te zamelen voor een nieuw standbeeld voor de stad, organiseren Sophia en Diamond een veiling, waar vrouwen kunnen bieden op 'n picknick met een vrijgezel.
Sophia en Diamond doen hun uiterste best om Beth over te halen om samen met Craig naar zijn filmpremière in L.A. te gaan.
Cynthia Jones, een actrice die samen met Craig in een film heeft gespeeld, komt op bezoek in Star Falls. Intussen proberen de jongens 'n ontsnapte tarantula te vangen.
Beth wordt doodnerveus van een journalist die overal opduikt om foto's van haar te maken. Haar relatie met Craig dreigt eronder te gaan lijden. Bo probeert met z'n drone camera een foto te maken van een Bigfoot.
Sophia en Diamond komen erachter dat Craig Beth ten huwelijk gaat vragen en ze doen hun uiterste best om er het meest romantische aanzoek ooit van te maken.
Sophia en Diamond willen de Vallende Uil overnemen nadat Ginger naar een muziekfestival gaat. Nate, Bo en Loek gaan samen werken aan hun eigen raceauto.
Craig en Diamond gaan mee op de jaarlijkse kampeertocht van de Millers. Phoenix en Bo passen op Lou, die zijn enkel heeft verstuikt. Maar Lou heeft andere plannen.
Het bijhuis moet worden schoongemaakt door de mieren. De jongens en de meisjes moeten nu in een huis wonen, maar hebben dat nog niet eerder geprobeerd.
Beth, Sophia en Diamond gaan, op aandringen van de meisjes, een trouwjurk uitkiezen voor Beth. Hoewel 't niet de bedoeling blijkt te zijn, dat Beth daar zélf iets over te zeggen heeft.
Tijdens de jaarlijkse picnick van Starfalls nemen verschillende families het tegen elkaar op. Maar omdat Beth en Sophia met z'n tweeen zijn verliezen ze altijd van de Kings.
Door heel Starfalls verschijnen er opeens muurtekeningen en Phoenix wilt weten wie die maakt. Beth en Craig moeten een dagje weg en geven Phoenix de leiding.
Craig en Beth gaan binnekort trouwen, maar door een rol die Craig krijgt moet het huwelijk nu over twee dagen al plaats gaan vinden.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers