Snow Angels

Snow Angels

Twee dagen voor Kerstmis. Terwijl Zweden verlamd is door een zware sneeuwstorm, verdwijnt de vijf weken oude baby Lucas op onverklaarbare wijze uit zijn huis. De ervaren politieagente Alice denkt dat er iets niet klopt in de verhalen van de ouders.

Afleveringen

6 afleveringen

Twee dagen voor Kerstmis, terwijl Zweden verlamd is door een zware sneeuwstorm, verdwijnt de vijf weken oude baby Lucas op onverklaarbare wijze uit zijn huis.
53 dagen voor Lucas' verdwijning. Lucas is nog niet geboren en Jenni heeft een moeilijke zwangerschap. Sambon Salle worstelt met verschillende baantjes om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl hij voor de dochter van het stel moet zorgen.
De dagen voordat Lucas verdwijnt, Jenni is uitgeput en voelt zich nutteloos. Salle zoekt wanhopig naar een oplossing voor de situatie van het gezin en neemt een noodlottige beslissing.
De dag na de verdwijning van Lucas roept de politie Salle op om weg te blijven. Zowel hij als Jenni worden ervan verdacht iets met de verdwijning te maken te hebben en Jenni wordt gearresteerd.
Een week na de verdwijning van Lucas is er een doorbraak in het onderzoek, maar Alice denkt dat er iets niet klopt. Ze wil doorgaan met de zoektocht naar een dader, maar de relatie met Stellan ontaardt.
De waarheid over Lucas' verdwijning. Alice gelooft niet in Jenni's bekentenis en is ervan overtuigd dat de dader op vrije voeten is. Ze wordt echter geschorst van haar werk nadat de affaire met Stellan bekend is geworden.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers