Sihame

Sihame

Een jonge vrouw is uit op wraak, nadat een seksvideo van haar online is geplaatst. Met grof geweld zet ze de jacht in op de jongens die dit haar hebben aan gedaan.

Afleveringen

8 afleveringen

Sihame wordt eindelijk vrijgelaten uit jeugddetentie. Door weg te zijn geweest hoopte ze van de problemen af te zijn, maar ze lijken juist te beginnen.
Als Sihame's zusje nu ook gestalkt wordt door de jongens van Atlantis, gaat Sihame over tot heftigere maatregelen.
Sihame komt erachter dat de jongens van Atlantis niet alleen maar lachhgas verkopen. Maar wie kan haar hier meer over vertellen? En hoe?
De bom barst tussen Sihame en Anouar, met alle consequenties van dien. De toon is gezet als de Atlantis jongen een boodschap ontvangen.
Sihame is nergens te vinden. De druk is hoog bij de jongens van Atlantis en ze besluiten om via Hatice meer informatie los te krijgen. Op wat voor manier dan ook.
Sihame blijft iedereen een stap voor. Dit zorgt voor frustratie bij de jongens van Atlantis en de jongens vallen uit elkaar.
Sihame is op de vlucht en ze heeft maar een doel voor ogen Anouar vinden. Maar hoe gaat ze dit voor elkaar krijgen, en tegen welke prijs?
Alinde heeft een pittig verzoek voor Sihame in ruil voor hulp. Zal ze dit waar kunnen maken om zelf te kunnen vluchten?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks