Show Me a Hero

Show Me a Hero

Waargebeurde reeks over de New Yorkse Yonkers-burgemeester die een lans probeert te breken voor sociale woningbouw, maar heel wat protest moet slikken van politici en de plaatselijke gemeenschap.

Afleveringen

6 afleveringen

Nick Wasicsko, een jonge burgemeester, krijgt de opdracht om 200 woningen te bouwen voor mensen met een laag inkomen in Yonkers, een rijke blanke wijk. Bij de bewoners kan dat op weinig meeval rekenen en de stad wordt in twee kampen verdeeld.
Een geënerveerde rechter legt de burgemeester en de gemeenteraad van Yonkers een ultimatum voor. Ondertussen moeten de inwoners van de verpauperde woningen in het westen van Yonkers toezien hoe de blanke inwoners zich tegen hun komst verzetten.
Burgemeester Wasicsko heeft een consensus afgedwongen. Er kan eindelijk gestart worden met het bouwen van de nieuwe woningen. De politieke gevolgen voor Wasicsko worden meteen duidelijk.
Een nieuwe burgemeester probeert de bouw van de woningen te verhinderen. Hoe hij dat juist wil bewerkstelligen is niet duidelijk. Ondertussen probeert Nick Wasicsko zich te verzoenen met een leven zonder politieke macht.
Wasicsko plant een politieke comeback. Ondertussen worden de eerste inwoners van de van de nieuwe huizen gescreend en uitgekozen.
De bewoners van de nieuwe woningen wacht een uitgebreid oriëntatieproces, waardoor de meeste van hen twijfels krijgen of ze er wel goed hebben aan gedaan om in een buurt te gaan wonen waar ze niet echt welkom zijn.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers