Shimmer & Shine

Shimmer & Shine

Volg de avonturen van twee zusjes die worden opgeleid tot magische geesten en hun menselijke beste vriendin Leah.

Afleveringen

20 afleveringen

Leah verliest haar ketting aan Kam de Knor en die is niet van plan hem nog terug te geven. - Zac wenst per ongeluk dat hij voor altijd in Zahramay Falls wil blijven.
Leah wenst om Geestje voor een dag te zijn, en laat Zeta nou net haar persoon zijn! - Als Zac de meiden een bezoekje brengt en het paleis leeg aantreft gaat hij als een ware detective op onderzoek uit.
De meiden vragen Dalia om hulp als hun tovertapijtje ermee ophoudt. - Zeta vertelt de meiden hoe ze Nazboo ooit heeft ontmoet. Maar, klopt dat wel helemaal?
Samira vertelt het verhaal van hoe Zeta en zij ooit vriendinnen waren en hoe dat helemaal fout is gelopen. - Zeta ontdekt een bijzondere Juwelensteen die meer stenen kweekt! Ze besluit hem te stelen, maar daarmee brengt ze iedereen in gevaar.
De familie van Nazboo komt op bezoek en dat zorgt voor een vrolijke bende. Zeta is er minder blij mee want nu worden haar gemene plannetjes per ongeluk gedwarsboomd. - De meiden, Zac en Kaz zijn in het Zahrabos en gaan op zoek naar Darpoppie's.
Er gebeuren gekke dingen in Zahramay Falls als de paarse kleur uit de Regenboog Waterval verdwijnt. Samira roept de hulp in van de meiden, Zac en Kaz om het op te lossen en de burgers in Zahramay Falls te beschermen.
De meiden verkennen Regenboog Zahramay waar ze Ayla leren kennen, een geestje met een magische kam. - Leah en haar vriendinnen leren Minu kennen, een Fladdergeestje. Minu laat ze de Lumos Boom zien die eens per jaar oplicht in het donker.
De meiden leren alles over Dansmagie en dat komt nog heel goed van pas als Zeta met haar gemene streken weer eens om de hoek komt kijken.
Als Zac zijn hond Raket naar de Geestjeswereld wenst, zorgt dat voor een hoop chaos! - Zeta ziet Zac een toverdrankje maken en vermoedt dat hij een heus toverdrankjestalent is!
De meiden komen Bali de Nil tegen, een wezentje dat ervoor zorgt dat de magie het niet doet. - De geestjes en Leah gaan op vakantie naar een mooie boomhut! Maar Zeta heeft hetzelfde idee.
Een schattige kleine zenguin pikt een wensmunt en de meiden moeten achter haar aan! - De meiden brengen een bezoek aan Imma het Watervalgeestje die een zwemfeestje geeft zonder te weten dat Zeta ze op de hielen zit.
Zeta pikt de waanzinnige Glittergeestjesstaf! Als de meiden hem niet op tijd terughalen, zal het Glittergeestjespaleis verdwijnen! - Als de meiden een blanco steen vinden, dan brengen ze die naar de Steenprinses die er magie aan kan geven.
Shimmer, Shine en Leah leren glittermagie van Afina, maar bij Shimmer gaat het steeds mis. - De meiden mogen met Ula mee Kalliope-kristal gaan zoeken.
De meiden helpen Layla sneeuw maken voor het winterfestival. - Zeta wil per se dat haar draakjes het huisdierentoernooi winnen, ook als ze daarvoor vals moet spelen.
Leah heeft een te gekke droom en wil die graag uit laten komen. - Leah, Shimmer, Shine en Zac gaan op bezoek bij Prinses Samira en veroorzaken een hoop problemen.
Nila de zeemeermin besluit Zahramay Falls te verkennen dus helpen de meiden haar aan een paar benen. - De meiden helpen Ezri om dromen te bezorgen en komen daarbij in een lastig parket met Zeta en Nazboo.
Als de meiden op bezoek zijn bij Shaya komen ze terecht bij het dierengeestje Misha en vindt Shaya haar perfecte huisdier! - Shimmer en Shine vertellen Leah het verhaal van hoe ze Tala en Nahal ooit hebben leren kennen.
De meisjes vieren Vriendjesknuffeldag door het Dierengeestje te helpen om huisdieren te bezorgen. Het Dierengeestje moet met het Glittergeestje samenwerken om de huisdieren te laten gloeien zodat ze wat kunnen zien.
Kaz is bang dat hij niet dapper genoeg is. - Nazboo vindt een kazoo die magie versterkt als je erop speelt, dus ook die van Zeta!
De meisjes gaan met Zora, het Piratengeestje op zoek naar de magische Regenboogparel om haar schip te laten vliegen. - Zeta pikt een kristal met allerlei wensen erin en gebruikt haar magie om er wensen voor zichzelf mee te vervullen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers