Shimmer & Shine

Shimmer & Shine

Volg de avonturen van twee zusjes die worden opgeleid tot magische geesten en hun menselijke beste vriendin Leah.

Afleveringen

26 afleveringen

Nila vindt een edelsteen en gaat samen met Shimmer en Shine naar de oceaan van Ula om te vragen wat deze steen doet. - De geestjes gaan op zoek naar de Zahramay Theebloem.
De meiden maken kennis met Zahramay Skies, een prachtige plek boven de wolken waar ze Adara leren kennen, de Sterrenstofprinses.
Als de Luma Ster eindelijk weer eens over de Geestjeswereld vliegt grijpt Zeta haar kans om de ster te pikken. - De meiden ontmoeten Rubi het Regenbooggeestje.
De geestjes organiseren een verkleedfeestje maar worstelen nog een beetje met hun kostuums. - De meiden mogen eindelijk naar toverdrankjesschool.
De meiden gaan naar Zahrahoornia maar raken in de problemen als Shimmer de Zahraster aanraakt. - Shaya en Shaun laten hun wolk- en bliksemmagie aan Shimmer, Shine en Leah zien.
Als Zeta weer problemen veroorzaakt in Zahramay Skies werken de geestjes samen met Rubi om het op te lossen. - Als de meiden Nadia tegenkomen laat ze hen zien hoe je droomstof maakt.
Zeta probeert de Schildersteen van Ari de kunstenaar te stelen, zodat ze er kwade streken mee kan uithalen. - Als Leah per ongeluk wenst dat de dag voor eeuwig duurt doet Zeta er alles aan om daar een stokje voor te steken.
Er is een race voor Zahrahoorns en Zeta wil ook meedoen met Nazboo en de mini-Zahrahoorn Kietel. - Shimmer, Shine en Leah gaan naar de Zahrahoornsalon om de Zahrahoorns mooi te maken.
De meiden helpen Prinses Adara samen met Minu om SterZazmijn aan het bloeien te krijgen. - Samen met Shaun gaan Shimmer, Shine en Leah op jacht naar de Azazelhoorn.
De geestjes Leah en Zac raken per ongeluk opgesloten in een magisch flesje. - De vrienden gaan op jacht naar kleurrijke Geestelstenen.
De geestjes leren hoe je een drakenrijder wordt en Zeta is daar natuurlijk weer eens jaloers op. Zij wil zelf een grote draak hebben om mee te vliegen.
De meiden bakken per ongeluk een taart met stuiterbloem. - Raket is gezellig op bezoek maar veroorzaakt een hoop problemen als hij achter een vlinder aangaat.
Als Zeta haar grot per ongeluk vervuilt met stinkbeestjes hebben zij en Nazboo geen slaapplek. - Leah, Shimmer en Shine neuzen rond bij het kraampje met toverdrankjes op de marktplaats.
Zeta gebruikt een Zahracorn-pak om zichzelf, Nazboo en zijn familie naar de Zahracorn Parade te lokken, maar de vermomming gaat mis. - Zeta wordt jaloers als Nazboo een betoverd gewaad krijgt waarmee hij magie kan bedrijven.
Een tweeling in opleiding veroorzaakt chaos in hun pogingen wensen te vervullen voor hun vriend.
Een schatkaart leidt de meisjes en hun Drakenrijder vriendin Farnaz naar de machtige Drakensteen. Wanneer Zeta de edelsteen in handen krijgt, is het aan Farnaz en de meisjes om hem terug te krijgen voordat Zeta te machtig wordt om te stoppen.
Wanneer Nazboo's piepkip tot leven wordt gewekt, probeert Zeta de Zahramay Falls over te nemen. - Shimmer, Shine en Leah moeten Adara helpen wanneer Zeta een drankje gebruikt om de armbanden van de prinses van een afstand te besturen.
Nazboo gaat een geest helpen, maar Zeta vreest dat ze hem kwijt is en roept de hulp van de meisjes in om hem terug te vinden. - Wanneer de meisjes leren hemelsurfen, raakt Shine te enthousiast en probeert ze de grootste golf te surfen.
Shimmer, Shine en Leah gaan naar een nieuwe plek genaamd Zahramay Oceanea om een jonge geest, Arabella, te helpen trainen. Wanneer Zeta opduikt en Oceanea probeert over te nemen, is het aan de meisjes en hun nieuwe vriendin om haar te stoppen.
Zeta gaat de strijd aan met een machtige zee tovenares genaamd Uzma. - Wanneer Arabella een wens vervaagt, moeten de meisjes snel haar fout herstellen of anders zal de dans van de kwallen verpest worden.
Zeta is van streek als Nazboo haar in de steek laat, zonder te beseffen dat hij een verrassingsfeestje voor haar aan het organiseren is. - Als Nazboo een van zijn melktanden verliest, verzint Zeta een list om er een cadeau uit te halen.
De meisjes helpen met het maken van schelpen vol verrassingen, maar de gluiperige Uzma verwisselt de verrassingen. - De meisjes komen in de problemen wanneer Zeta een schattige magie-zuigende vis inschakelt om hun wensmagie op te zuigen.
Zeta betovert de nieuwe toverstok van haar zus in een poging Zahramay Falls over te nemen. - Wanneer Zac een hotdogkraam opent in Zahramay Falls, probeert Zeta de hotdogs te gebruiken om een toverdrankje te maken.
Wanneer magische lieveheersbeestjes uit Samira's paleis ontsnappen, moeten de meisjes ze terughalen voordat Zeta problemen met ze kan veroorzaken. - Wanneer Zeta het vertrouwen in haar toverkunsten verliest, gaan de meisjes haar helpen.
Wanneer Uzma het magische juweel meeneemt gaan de meisjes op pad om het terug te vinden. - De meisjes en Arabella ontdekken nieuwe magie in een geheime grot, maar er ontstaan problemen wanneer Zeta de magie voor zichzelf neemt.
Als Zeta en Nazboo worden gezogen door het Zahra Ztinkdier, proberen de meisjes hen te helpen om van hun stank af te komen. - Zeta werkt samen met de meisjes om Uzma te stoppen om alle magie uit Zahramay Falls te halen.

Anderen bekeken ook

Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic Jaarlijks