School of Rock

School of Rock

Een groep brave studenten leert een andere kant van zichzelf kennen als een vervangleerkracht hen aanmoedigt een band te beginnen.

Afleveringen

12 afleveringen

 • 1. Bij elkaar.

  Dewey, een uitgerangeerde muzikant, gaat als invalleraar aan de slag op een prestigieuze basisschool en weet de super ijverige leerlingen te overtuigen om met hem een geheime rockband te beginnen.
 • 2. Mijn kopie

  De band heeft dringend een zanger nodig en Summer vraagt Tomika om haar daarbij te helpen. Maar ze moet meteen beslissen wat belangrijker is: Zangeres in de band of haar vriendschap met Tomika.
 • Directeur Mullins laat in alle klaslokalen camera's plaatsen waardoor het geheim van de band in gevaar komt. Dewey. Lawrence en de groep moeten alles op alles zetten om niet ontdekt te worden.
 • In Summer's voortdurende zoektocht naar haar rol in de band, wil ze persé de songwriter van de band worden. Als ze merkt dat ze moeite heeft om zichzelf te uiten helpt Dewey haar innerlijke gevoel te vinden.
 • De inspirerende les van Dewey over rebelse rock keert tegen hem als Zack's vader Zack betrapt wanneer hij thuis elektrisch gitaar zit te spelen en Zack naar een andere klas moet. Dewey en de kinderen proberen Zack terug te halen.
 • 6. Een band zonder naam

  De band boekt haar eerste optreden maar ze kunnen geen bandnaam bedenken waardoor de band zich in tweeën splitst.
 • Zack wordt, net voor de auditie van Battle of the Bands, gevraagd door een andere band. Maar hij leert een lesje over loyaliteit en vriendschap wanneer hij moeite moet doen om weer bij School of Rock te mogen spelen.
 • Als Tomika op haar favoriete artiest probeert te lijken beledigd ze onbedoeld haar vrienden en leert dat je maar beter jezelf kunt blijven. Dewey probeert te bewijzen dat hij muziekkennis heeft door te beweren dat hij een popidool kent.
 • Freddy regelt voor hem en Zack een uitnodiging voor een heel chique feest.
 • Wanneer de band hun inschijfgeld voor Battle of the Bands verliest zetten ze hun muziek in en werken samen om het geld zo snel mogelijk terug te verdienen.
 • De muziek lerares ziet de band als haar nieuwe band en wil elke dag repeteren voor het schoolconcert. Terwijl ze nu dus twee bands zijn proberen ze kost wat kost hun geheim te bewaren.
 • Tijdens Battle of the Bands steelt een concurrerende band het lied van School of Rock.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers