Santiago van de Zee

Santiago van de Zee

Capitán Santiago, zijn kikker Kiko, neef Tomás en zeemeermin vriendin Lorelai zijn de piratenbeschermers van Isla Encanto! Met zijn magische piratenschip El Bravo en de betoverde hulpmiddelen, kunnen Santiago en zijn crew op missies op zee.

Afleveringen

20 afleveringen

We maken voor het eerst kennis met Santiago, die samen met zijn neef Tomás en vriendje Kiko op gaat naar de schat van Capitán Calavera. Maar, er zijn altijd kapers op de kust, dus misschien gooit piraat Bonnie Botje nog roet in het eten.
Santiago en zijn vrienden gaan op zoek naar de geluksster van Isla Encanto. - Santiago en zijn vrienden spelen verstoppertje. Cecilia, de octopus van Lorelai, verstopt zich op een verlaten schip.
Santiago en zijn vrienden wachten bij de pier op Mami en Abuelo, die terugvaren met lekkers. - Santiago en zijn vrienden zien dat Enrique een meer vol goud aan het leegstelen is.
Santiago en zijn vrienden spelen een spelletje, maar door zijn angst voor spinnen breekt de verrekijker van Santiago. - Santiago en zijn vrienden vinden en schatkaart waar een deel van is afgescheurd.
Santiago en zijn vrienden wachten in de haven op een vriendin Santiago, Carina. Alleen, komt niet Carina aan... - Lorelai gaat haar vrienden haar thuis laten zien. Alleen wanneer ze aankomen, blijkt dat alles onder de smurrie zit.
Santiago en zijn vrienden zijn 's nachts op het strand op de baby schildpadden uit te zien komen en naar zee te zien gaan. - Santiago en zijn vrienden doen mee aan een zeilwedstrijd. Enrique doet ook mee, maar mag geen machines gebruiken.
Santiago en zijn vrienden komen erachter dat El Bravo een hart heeft wat hem zijn krachten geeft. Enrique weet het hart te stelen en gaat ermee vandoor. Abuelo raadt de vrienden aan hulp te vragen aan Tina, de zus van Tomás.
Santiago en zijn vrienden zijn insecten aan het vangen, als er opeens iets uit de lucht komt vallen. - Santiago en zijn vrienden vinden een schatkaart die naar een reuzendiamant wijst, alleen weet Babbelaar hem te stelen.
Santiago en zijn vrienden hebben de plek gevonden waar de grootste schatten van de vroegere piratenbeschermers liggen. - Santiago en zijn vrienden komen een aapje tegen op zee en willen hem helpen. Maar Enrique is ook op zoek naar dat aapje.
Tomás leert dat een riff op zijn gitaar ervoor kan zorgen dat iedereen gaat dansen. - Tomás doet een goocheltruc die fout gaat en verandert Abuelo per ongeluk in een kip dat gouden eieren legt.
Santiago en zijn vrienden vinden een fles op het strand, met een goede piraat en schip erin opgesloten. - De jaarlijkse piratenparade gaat van start en Santiago mag het aankondigen.
Het is carnaval op Isla Encanto, maar de herrie zorgt ervoor dat Escarlata zich ermee gaat bemoeien. - Er worden schatten tentoongesteld in het Larimar Museum, en tot ieders verbazing brengt Bonnie Botje ook een schat langs.
Barbarito komt langs op Isla Encanto en steelt de bankkluis met zijn Zilveren Lasso. - Er gaat een Zeedraak op Isla Encanto af, als Santiago en zijn vriendjes op zee zijn.
Santiago en zijn vrienden gaan samen kamperen omdat het Kerst is, maar nog vóór ze in slaap zijn gevallen komt er een man uit de lucht vallen! De Kerstman is zijn zak met cadeaus kwijt.
Tomás vindt een gouden beeldje van een valk op het strand, en laat het samen met zijn vrienden aan Abuelo zien. - Enrique wil het zwaard van Santiago stelen, maar het zwaard valt in het water.
Santiago gaat een speciale verjaardagstaart in de vorm van een schatkist ophalen als verrassing voor Tomás. - Mami heeft een afbeelding gevonden die kan leiden naar een mooie schat.
Santiago en z'n vrienden willen de Diamanten Schedel in het dagboek van Capitán Calavera zetten. - Babbelaar weet het kompas van Santiago te stelen en gaat samen met Bonnie op zoek naar schatten.
Santiago en zijn vrienden vinden de Trompet van Triton, waarmee je het water kan beheersen. - Santiago en zijn maatjes komen een op hol geslagen schip van Bonnie tegen.
Santiago en zijn vrienden zijn op het Halloween Festival, alleen missen ze nog Schatsnoepjes. - Toen Santiago en zijn vrienden de Schatsnoepjes aan het halen waren, hebben vleermuizen Isla Encanto onveilig gemaakt.
Santiago en zijn vrienden komen erachter dat Escarlata magische robijnen steelt uit het rif waardoor het rif dood gaat. - Één keer per 200 jaar verschijnt de Piratenmaan, die één wens van je kan laten uitkomen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks