Rugrats

Rugrats

Deze nieuwe verfilming van de klassieke hit uit de jaren '90 volgt de peuters terwijl ze de wereld en daarbuiten verkennen vanuit hun oogpunt, klein en met veel fantasie.

Afleveringen

25 afleveringen

In een poging om stoer te zijn eet Dikkie een bord modder op waar per ongeluk een worm in zit. De enige behandeling tegen de wormi-olie-osus die hij daarvan krijgt is een wens doen op de tand van een echte T-rex.
In een poging om stoer te zijn eet Dikkie een bord modder op waar per ongeluk een worm in zit. De enige behandeling tegen de wormi-olie-osus die hij daarvan krijgt is een wens doen op de tand van een echte T-rex.
Een vage opruimgoeroe komt op verzoek van Didi veel te veel spullen weggooien in het huis van Tommie. - De komst van een nieuwe puppy stelt de positie van Spike in een ander daglicht.
Loek maakt een allergievrije robothond voor Sjaak en Dikkie, maar die pakt niet zo uit als verwacht. - Angeliekje kopieert het gedrag van haar moeder en bombardeert Phil als haar persoonlijke lakei.
Precies als Charlotte een weekje vrij heeft, heeft Dries zijn familie uitgenodigd om een tijd te komen logeren met het hele gezin. - Dikkie krijgt de laatste ballon van een winkelbediende. Hij beschermt deze met zijn leven.
Opa Lou wil marcheren voor de vrede, maar gaat door zijn rug. De baby's besluiten hem zijn eigen mars te geven. - Angeliekje laat een replica van zichzelf maken die veel aardiger doet dan zij. Daardoor moet ze haar gedrag eens onder de loep nemen.
Angeliekje mag niet meer met haar autootje door de kamer. Maar dat pikt ze natuurlijk niet. - Angeliekje gebruikt Duffy, een Alexa-achtige AI, om veel te veel speelgoed op internet te bestellen.
De baby's denken een liedje te redden uit het hoofd van Sjaak omdat hij zegt dat hij het niet uit zijn hoofd krijgt. - Een oude bekende van Lou komt optreden, maar zijn komst doet een hoop oud stof opwaaien.
Angeliekje overtuigd de baby's ervan dat ze later niet zullen opgroeien als mensen en daarom dus niet op de foto mogen. - Dikkie heeft zijn Reptarknuffel in de voortuin laten liggen. De baby's denken echter dat Reptar is vertrokken naar de ruimte.
Tommie begrijpt niet hoe zijn opa en oma, die normaal gek zitten te doen in de tablet, ineens in de woonkamer staan. - Terwijl de ouders wedstrijdjes doen, spelen de baby's een hele Griekse mythe met Goden, cyclopen en nog veel meer.
Tommie en Dikkie vrezen dat hun vriendschap voorbij is als Angeliekje zegt dat ze te verschillend zijn om beste vrienden te zijn. - De baby's moeten een schurk in de ruimte verslaan terwijl ze met hun vaders op een sciencefictionfilmconventie zijn.
Als Angeliekje dankzij een prentenboek gelooft dat ze superkrachten heeft, moet ze samenwerken met Suzie. - De baby's zijn bang dat vader Loek is veranderd in een groot koffiemonster.
De baby's mogen naar een heel bijzondere kleuterschool, waar ze Angeliekje moeten bevrijden. - Dikkie droomt dat hij een volwassene is.
Dikkie moet in z'n eentje een enge stofzuiger tegenhouden. Hij komt erachter dat hij niet bang meer is. - Als de teddybeer van Tommie vermist raakt, probeert Angeliekje hem op te speuren.
In de fantasie van Tommie reizen alle families gezamenlijk af naar een eng kasteel voor een bal van een speelgoedfabrikant. Angeliekje veranderd in een weerwolf.
De baby's denken dat Dikkie een robot is. - Angeliekje gaat viral vanwege haar gulheid naar de baby's.
Didi maakt zich zorgen. Ze vraagt zich af of alle verschillende tradities tijdens de feestdagen wel op één avond kunnen.
Terwijl Opa Lou op yogacursus is, moet Suzie haar angsten overwinnen in haar ruimte-fantasie. - Dikkie adopteert de weggegooide petunia van Angeliekje..
Angeliekje organiseert een bruiloft voor Cynthia. - Het superslimme beveiligingsysteem sluit Loek en Opa Lou buiten.
Tijdens een kermis begint Angeliekje te geloven dat een verfvlek op de buik van Tommie geluk brengt. - Angeliekje gelooft niet dat Kortjakje, de denkbeeldige vriend van Phil en Lil echt is.
Als Jonathan een nieuwe pop aan Angeliekje geeft en ze Cynthia thuis vergeet, begint ze te fantaseren over haar zoektocht naar haar favoriete pop.
Als Angeliekje over het bestaan van een bijenkoningin hoort, gebruikt ze het om de baby's te commanderen. - Berend en Angeliekje willen allebei een Cynthia prijs winnen en gebruiken de baby's als hulp.
Tommie is ervan overtuigd dat er een dinosaurus verstopt zit in zijn huis. - Angeliekje haalt de baby's over haar te helpen zoeken naar het Cynthia-kasteel dat ze van haar moeder cadeau krijgt.
Opa heeft voor Angeliekje een huis van karton gebouwd. - Fluffy komt erbij. Angeliekje wil graag een huisdier om te laten zien dat ze verantwoordelijk genoeg is om ervoor te zorgen.
Angeliekje wil graag kunstenaar worden en maakt mooie tekeningen, totdat ze erachter komt dat Suzie een verborgen talent heeft. - De baby's kunnen het maar niet eens worden tijdens een spelletje, totdat Klompert het dwergpaardje langskomt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks